in

Man kon zeven jaar lang niet intiem zijn met zijn vrouw en dit is waarom

man met scrotum

Een man wiens scrotum uitgroeide tot meer dan 36 kilo moest een operatie van 14 uur ondergaan, in de hoop op een normaler leven.

Man met scrotum

Dan Maurer, uit Michigan, had scrotale lymfoedeem. De zeldzame aandoening zorgde ervoor dat hij constant pijn had. En het werd moeilijk voor hem om te lopen, douchen of zelfs naar het toilet te gaan.

Maurer kon zo ook zeven jaar lang geen seks hebben met zijn vrouw Mindy. De artsen konden namelijk de oorzaak van de aandoening van Maurer niet bepalen en het was pas toen hij een TLC-show ‘The Man with the 132lb Scrotum’ zag een man Wesley Warren genaamd, dat hij eindelijk wat antwoorden begon te krijgen.

Maurer nam contact op met de arts van Warren, Dr. Joel Gelman, van het UC Irvine Medical Center, die hem later de formele diagnose van scrotale lymfoedeem en Maurer in 2014 geopereerd kon worden.

Bewustzijn

De slopende operatie van 14 uur werd uitgevoerd en ondersteund door 8 chirurgen en 12 man personeel. In totaal verwijderden medici ongeveer 36 kg weefsel van Maurer’s scrotum ook namen zij ongeveer 31 kg vet uit zijn maag weg.

Na zijn operatie kon Maurer terugkeren naar een meer normaal leven en vond taken zoals lopen en natuurlijk de ‘huwelijkse betrekkingen’ veel gemakkelijker. Maurer kreeg ook zijn eigen show op TCL icer zijn leven met de aandoening en zei op deze manier meer bewustzijn te willen creëren.

Met ‘Dan’s 80lb Testicle’ wil Maurer laten zien dat scrotale lymfoedeem vaker voorkomt dan men denkt en levens op zijn kop zet. “De meesten zijn niet zo ernstig als de mijne, maar Gelman heeft waarschijnlijk 50 patiënten per jaar.” zegt Maurer. “We moeten erover praten. We spraken 20 jaar geleden niet over borstkanker vult hij aan.

Bron: Ladbible.com

plezier

Gescheiden vrouw van 50 heeft een ‘jaar vol plezier’ door met 12 mannen te slapen nadat ze ontdekte dat haar man een affaire had

witte wijn

Dit is de reden waarom witte wijn je de volgende dag woede en angst geeft