in

Dame heeft een speciale metgezel tijdens Yoga-sessie: haar hondje!

Dame heeft een speciale metgezel tijdens Yoga-sessie: haar hondje!
Beeld: YouTube @ ViralHog

De hond is je beste kameraad wordt er wel eens gezegd. Dit heeft in ieder geval een vrouw persoonlijk ervaren, toen ze bezig was met een paar yoga oefeningen. In een video die viraal is gegaan is te zien dat haar hondje ook meedoet met de oefeningen.

Met haar hondje

In de video is te zien dat de vrouw niet alleen erbij is. De vrouw filmt haarzelf tijdens het uitvoeren van een paar yoga-oefeningen. Naast de vrouw is er ook een hondje te zien die ook meedoet. Maar wat het zo bijzonder en schattig maakt, is dat haar hondje de oefeningen precies kan nabootsen. De beelden die je te zien krijgt laten je hart smelten en denken hoe leuk je het kan maken met een viervoeter. Wat overduidelijk is, is dat de vrouw een hechte band heeft met haar hondje. Daarnaast lijkt het veel erop dat de dame haar hondje vaker erbij betrekt wanneer ze een paar yoga oefeningen moet doen.

YouTube @ ViralHog

Lovende reacties

De video van de vrouw heeft een storm van lovende kritieken gehad. Een van de reacties onder de video leest: “Dit is té schattig. Het hondje kent de routine bijna perfect”. Een andere kijker kon zijn bewonderingen niet onder stoelen of tafel schuilen en zei het volgende: “Dit is geweldig”.

Vraagtekens

Los van de lovende kritieken waren er ook andere mensen die zich de vraag stelde hoe dit mogelijk is. Iemand die naarstig hiernaar geïnteresseerd was poneerde het volgende: “Hoe leer je je hond zoiets zelfs aan?” Wie naar de video kijkt zal zich inderdaad afvragen hoe dit mogelijk is. Wat het antwoord ook mag zijn, het baasje van de hond heeft in ieder geval een speciale metgezel.

Bron: zita.be

Beeld: YouTube @ ViralHog

Naaktfoto's van Youtuber belandt per abuis bij ouders

Pikante foto’s van Youtuber belanden per ongeluk bij haar supergelovige ouders

Automobiliste op snelweg is bezig met gsm en veroorzaakt verkeersongeluk