in

Man die 107,95 kg woog gaat viral na belofte om 100 dagen niets anders dan McDonald’s te eten om af te vallen

McDonald's challenge

Een man van 107,95 kg heeft gezworen 100 dagen lang alleen maar McDonald’s te eten in een verrassende poging om af te vallen. En hij is al meer dan 6 kg afgevallen door het onconventionele dieet.

Alleen McDonald’s eten

Kevin Maginnis, 56, uit Nashville, Tennessee, is viraal gegaan op TikTok nadat hij had aangekondigd dat hij de komende drie maanden maaltijden van de fastfoodketen zou eten voor ontbijt, lunch en diner. ‘Ik werd vanmorgen wakker en woog 107,95 pond. Het is 21 februari 2023, en ik heb besloten dat dat absoluut onacceptabel is,’ deelde hij aan het begin van zijn video.

De business coach, die de handle @bigmaccoaching gebruikt, legde uit dat hij zichzelf uitdaagde om af te vallen door zichzelf slechts de helft te laten eten van wat hij bij McDonald’s bestelt. Hij moet zich ook houden aan drie maaltijden per dag en water drinken in plaats van frisdrank. Snacken is verboden, maar hij mag bestellen wat hij wil, van Quarter Pounders tot Shamrock Shakes. “Het is niet zozeer wat je eet, maar de hoeveelheid die we eten die ons echt omhoog jaagt”, zei hij en voegde eraan toe: “Ik weet dat velen van jullie zullen denken dat ik gek ben, maar laten we het uitzoeken.

@bigmaccoaching Challenge: Eating mcdonalds every meal for the next 100 days to lose weight! #mcdonalds #mcdonaldschallenge #weightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #100daychallenge ♬ Inspiring Emotional Piano – Metrow Ar

Steun en afschuw

De video is meer dan 530.000 keer bekeken en heeft meer dan 1.200 reacties ontvangen die een mix waren van steun en afschuw. Op de eerste dag van zijn dieet koos hij voor een Sausage McMuffin met ei en kaas en een hash brown als ontbijt. Volgens zijn regels at hij slechts de helft van de maaltijd en bewaarde de rest voor de lunch. Het diner die avond bestond uit een halve Quarter Pounder ‘done like a Big Mac’ en een halve medium fry. Bij alle drie de maaltijden dronk hij een fles water.

Zijn porties zijn relatief klein, en hij gaf op de tweede dag toe dat hij het effect voelde van het verminderen van zijn calorie-inname. Wat ik merk is dat ik een beetje meer warmte in mijn maag voel,” zei hij over zijn toenemende honger. “Ik ben een nieuwe slagzin aan het bedenken: “Zoek de warmte voordat ik eet.”

Bron: Dailymail

orgasmes manifesteren

Moeder van één onthult dat ze nu ‘orgasmes kan manifesteren’ door te zingen bij een speciaal altaar

zwanger van tweeling

Moeder van vijf onthult hoe ze ‘flipte’ toen ze ontdekte dat ze weer zwanger was van een tweeling, nadat ze was bevallen van haar eerste stel