in

Influencer heeft jaren niet geschoren:’ Mijn vriend houdt ervan’

Een influencer op TikTok heeft ervoor gekozen om zich niet te scheren als een reactie op de heersende normen in de modewereld. Ze deelt regelmatig video’s waarin ze trots haar behaarde lichaam laat zien, en tot haar vreugde ontvangt ze uitsluitend positieve reacties hierop.

Trotse influencer

Calita Fire zegt bedroefd over de alomtegenwoordigheid van het scheren van lichaamshaar bij vrouwen. Ze heeft er bewust voor gekozen om deze trend niet te volgen en deelt haar mening hierover in de video’s die ze op TikTok plaatst.

“Volg niet gedachteloos de nieuwste modetrends. Je bent niet verplicht om jezelf te scheren. Mijn partner waardeert het juist. Vrouwen krijgen vaak te horen dat het hebben van lichaamshaar niet acceptabel is, maar ik voel me goed bij mijn keuze om mezelf niet te scheren als ik dat niet wil. Het geeft me een gevoel van innerlijke kracht om aan deze druk te weerstaan,” zegt ze met trots. Ook zegt ze dat haar vriend er totaal geen problemen mee heeft en er zelfs van houdt.

@calitafire3 Don’t know why you all so worried about what he thinks 🤔 #hairywoman #bodyhair ♬ all the good girls go to hell – Billie Eilish

Bewondering

Calita’s keuze omtrent haar lichaamshaar, wordt bewonderd door veel van haar volgers. Sommigen herkennen zichzelf in haar beslissing en delen hun eigen ervaringen. “Ik doe precies hetzelfde! Het is eigenlijk hygiënischer. Scheren kan onaangename geurtjes veroorzaken,” “Zo natuurlijk en prachtig,” en “Gewoonweg perfect,” zijn enkele van de reacties die we kunnen lezen. Veel van Calita’s fans zijn ook mannen die van ‘natuurlijke’ vrouwen houden. Toch zijn er ook enkele die het, maar ‘vies’ vinden en de vrouw bemoedigen om toch het scheermes weer op te pakken.

@calitafire3 Hairy women are beautiful #hairywomen #bodyhair ♬ Miss You – Oliver Tree & Robin Schulz

Bron: http://Zita.be
TikTok: @calitafire3

echo

Mensen zijn geschokt na het zien van echo beelden van een baby in de baarmoeder

KRAAKBEEN

Spaanse artieste gebruikt haar knie kraakbeen voor een heerlijke spaghetti maaltijd