in

3-Jarige Diva confronteert moeder: ‘Dit is geen verse melk!’

geen verse melk

Dit is het hilarische moment waarop een ‘diva‘ peuter haar moeder confronteerde en klaagde dat ze geen verse melk had gekregen.

Geen verse melk

De intense confrontatie tussen moeder en dochter over de versheid van melk werd onlangs gedeeld op social media en ging direct viraal. Het was vooral de houding van de driejarige Waliya Mehdi, die met de handen op de heupen, verhit debatteert. Maar moeder Fatima, 32, een advocaat, hield kalm vol dat de melk vers was. Maar Waliya antwoordt: “Dat is het niet!”

Diva

Het gevecht gaat nog een tijdje door en Fatima beweert dat ze Waliya verse melk uit de koelkast heeft gegeven en haar dochter niets anders zou geven. Fatima, die in Wokingham, Berkshire woont, zei: “Ik weet niet zeker waarom ze niet dacht dat het vers was, om eerlijk te zijn. Ze dacht gewoon dat het niet vers was. Ik weet niet eens of ze weet wat vers betekent!” Volgens Fatima is Waliya altijd assertief, wat een van haar persoonlijkheidskenmerken is. “Ze is de diva van de familie en de maffia baas van haar kleuterklas.” aldus Fatima.

Bron: SWNS

Afbeelding: YouTube, Pixabay

Vrouw die banken beroofde en plastische chirurgie onderging om te ontsnappen, na 25 jaar opgepakt!

Vrouw die banken beroofde en plastische chirurgie onderging, is na 25 jaar opgepakt!

Komiek stopt show nadat toeschouwer zei dat ze haar vriend en moeder betrapt had tijdens het 'bedrijven van de liefde!'

Komiek stopt show nadat toeschouwer zei dat ze haar vriend en moeder betrapt had tijdens het ‘bedrijven van de liefde!’