in

Man poseert met een gigantische stier op het strand!

Man poseert met een gigantische stier op het strand!
Beeld: Instagram @andoni_bastarrika_artista

Artiesten en kunstenaars kunnen van alles een kunstwerk maken. Sommige gebruiken oude voorwerpen om iets unieks en prachtig in elkaar te zetten. Andoni Bastarrika gebruikt wel iets apart. Hij heeft zand nodig om zijn kennis en kunde te illusteren.

Het begin

Andoni ontdekte zijn talenten zo een tien jaren terug. Toen was hij samen met zijn dochters op het strand om een zeemeermin van zand te maken. Verrassend genoeg was het eindresultaat prachtig. Vanaf die dag begon Andoni op dagbasis verschillende zandsculpturen te maken. De verschillende zandsculpturen die hij maakt zijn heel erg indrukwekkend.

https://youtu.be/GSaopWvHDSQ

Passie op het strand

Omdat Andoni zand nodig heeft om zijn talenten te bewijzen, is hij vaker te zien op het strand. Daar kan hij zich uitleven en invulling geven aan zijn passie. Hij maakt van alles en nog wat. Maar wat zijn werken zo uniek maken is dat ze allemaal levensecht lijken. Je kunt hierbij denken aan een haai, hond of een paard. Velen die de werken van Andoni zien, kunnen het dan ook niet nalaten om een foto van te maken. Hij is zelf ook trots op zijn werkjes en poseert ook regelmatig ermee.

Gigantische stier

Een van de werken van Andoni is ongetwijfeld een gigantische stier. Zijn zandsculptuur heeft namelijk dezelfde grootte van een echte stier. Als je het dus bekijkt vanaf een afstand, zou je niet kunnen uitmaken of het nu wel of niet een echte stier is. Trouwens, ook van dichtbij is dat een beetje moeilijk om aan te geven. Andoni laat zijn verschillende zandsculpturen graag aan de buitenwereld zien op zijn Instagram-account. De lovende reacties die hij krijgt liegen er dan ook niet om. Er zijn verschillende soorten kunstenaars, maar een ding is zeker: Andoni is gezegend met een bijzonder talent!!

Bron: Thelaughclub

Beeld: YouTube @Creativeness

Boze man springt voor grote tractor: krijgt stof op zijn broodje

28-jarige Sofia organiseert spannende ”pikante” feestjes met vrienden