in

Deze sprekende pop heeft een zeer duister verleden

verleden

Een jonge vrouw uit Canada heeft naar eigen zeggen de meeste spookachtige pop met paranormale energie en een duister verleden.

Duistwer verleden

Madison’s werk met het paranormale heeft haar geleid tot het verzamelen van verschillende poppen. Maar geen enkele is zoals deze genaamd ‘Nurse’. “Mijn soort mediumschap is multisensorisch. Ik zie soms beelden en hoor geluiden en gefluister. Dus als ze achter me staat, kan ik bijna een ademhaling in mijn nek voelen” zegt Madison over haar enge belevingen. “De verpleegster pop is veruit de meest spookachtige pop die ik in mijn verzameling heb.” zegt Madison. “Deze pop heeft een duister verleden dat ik nog steeds probeer te begrijpen” voegt ze eraan toe.

Volgens Madison was het leven van de verpleegster die de pop heeft bezeten ongelukkig. Ze leefde in de 19e eeuw en werd door haar man Harold in een gesticht of een psychiatrische inrichting geplaatst. Volgens Madison ontsnapte de verpleegster uit het gesticht en ging terug om Harold te vinden. Wat hierna gebeurde zou een incident met een hamer zijn waarbij Harold het leven liet, waarnaar de pop nog steeds zou verwijzen. Haar verhaal is nog steeds een mysterie en ik probeer nog steeds uit te zoeken of ze goede of slechte bedoelingen heeft.

verleden
Afbeelding: YouTube

Bewegen

Madison zegt dat de spookachtige pop fysiek beweegt en ze heeft het zelf zien gebeuren. Ook hoort zij de pop en ziet zij lichtflitsen of zogenoemde ‘orbs’ in de ruimte als de pop bezig is, wat volgens Madison heel normaal is met ‘Nurse’. Het is dan ook niet raar om te zeggen dat Madison op haar hoede is voor de pop terwijl ze meer te weten komt over haar verleden.

“Ik geloof niet dat ze in haar juiste gemoedstoestand was toen ze uit de instelling kwam.” In de toekomst zegt Madison tot op de bodem van haar verhaal komen en uitzoeken of ze goed of slecht is. En als ze slecht is, zegt zij zeker wat werk te doen hebben.

Bron: YouTube

oudere mannen

Vrouw onthult: ‘Mijn vriendjes vinden het niet leuk dat ik betaald word om met oudere mannen op een date te gaan’

Vrouw geeft de ontlasting van de hond van haar buren weer aan hun!

Vrouw geeft de ontlasting van de hond van haar buren weer aan hun!