in

74-jarig man onthult dat hij als alleenstaande naar een verzorgingstehuis verhuist, omdat zijn acht vrouwen “zijn lichaam hebben uitgeput”

verzorgingstehuis
Beeld: Facebook @ Devon Live

De ‘meest getrouwde man’ van het Verenigd Koninkrijk, Ron Sheppard, gaat zijn laatste jaren doorbrengen in een verzorgingstehuis. En zegt dat al zijn vrouwen ‘zijn lichaam hebben uitgeput’.

Wonen in een verzorgingstehuis

Ron, 74 jaar oud en acht keer getrouwd, die momenteel vrijgezel is, verlaat zijn tweekamerappartement op de begane grond in Somerton voor een nieuw leven in een verzorgingstehuis op het Isle of Wight om dichter bij zijn familie te zijn. Maar in plaats van op zoek te zijn naar een nieuwe vrouw om zijn gouden jaren mee te delen, zegt Romeo Ron dat hij niet meer in staat is tot romantiek vanwege zijn verslechterende gezondheid.

Hij is een vader van acht, en lijdt nu aan verschillende medische aandoeningen, waaronder de ziekte van Parkinson, Lewy body-dementie, COPD en arachnoïditis. En hij is nu afhankelijk van een rolstoel en een team van verzorgers dat hem drie keer per dag bezoekt. ‘Mijn gezondheid is nu niet goed’, zei Ron. ‘Ik denk dat het mogelijk is dat al mijn vrouwen mijn lichaam in de loop der jaren hebben versleten. De mentale en fysieke stress van de scheidingen hebben hun tol geëist.’

Huwelijk

Ron trouwde voor het eerst in 1966 toen hij met Margaret het huwelijk aanging. Het paar kreeg drie kinderen, maar scheidde later na twee jaar, waarna de tweede vrouw, Jeanette, kwam. Ze trouwden in 1973, maar het huwelijk duurde slechts één jaar voordat Ron een paar jaar later in 1976 voor de derde keer trouwde. Hij en Lesley kregen twee jongens, maar hij verliet haar vijf jaar later voordat ze in 1996 stierf. Toen kwam Kathy in 1982.

Het stel, dat een dochter had, werkte als blauwe jassen bij Pontins met Shane Richie. Ron trouwde vervolgens met Sue in 1986 en kreeg twee jongens. Maar zij gooide hem er 11 jaar later uit. Usha uit Singapore was de volgende die met hem trouwde in 1999, gevolgd door Wan in 2003 en Weng een jaar later. Ron’s langste huwelijk duurde 13 jaar en het kortste slechts 10 maanden. Lothario Ron is sinds zijn huwelijk met Weng alleen gebleven, maar geeft toe ‘vriendschappen’ te hebben met een aantal dames. Maar hij heeft geen spijt van zijn acht huwelijken.

Bron & Beeld: Dailymail

TikTok trend

TikTok trend gaat compleet mis: ‘Ik bracht 7 en een half uur in het ziekenhuis door’

glas

Getrouwde man die dronken was, heeft al drie dagen een glas in zijn kont