in

Man betaalt zijn hypotheek af door neppe MrBeast merchandise te verkopen

MrBeast

MrBeast is vorig jaar uitgeroepen tot best verdienende YouTuber ooit. En daar willen sommige wel een graantje van mee pikken.

Neppe MrBeast merchandise te koop

Jimmy Donaldson, ook wel MrBeast op YouTube, heeft meer 131 miljoen abonnees die genieten van zijn challenges met filantropische ondertoon. Deelnemers kunnen vaak grote geldbedragen of luxe goederen winnen in de video’s die wereldwijd door jong en oud worden bekeken.

WillNE uit London, die onlangs geen geld won in een van de challenges probeerde het over een andere boeg te gooien om zo toch wat knaken binnen te halen. De ondernemende man verdiende genoeg geld verdiende om zijn hypotheek af te lossen door nep-merchandise van MrBeast te maken en te verkopen. De shirts waren zelfs zo goed dat zelfs Jimmy zelf niet besefte dat ze nep waren.

Meerkat

WiilNE zei dat in plaats van de video-ideeën van MrBeast te stelen, ze in plaats daarvan zijn merchandise-inkomsten konden stelen, en creëerde een kledinglijn die verdacht veel lijkt op de naam en het logo van MrBeast. Volgens sommigen leek de tijger echter meer op een meerkat, maar dat hield de kopers blijkbaar niet tegen. De na-aper heeft inmiddels honderdduizenden dollars aan verkopen verdiend met de uitrusting. WilliNE heeft overigens zelf ook een YouTube-kanaal met meer dan 4 miljoen abonnees, dus voor de faam had hij het niet hoeven doen.

Bron: Ladbible.com

YouTube: @WiilNE

900 euro aan eten

6-jarige bestelt eten voor meer dan €900,- op de telefoon van zijn vader

taxi chauffeur

Taxi chauffeur krijgt de rit van zijn leven: ‘Hebben je ouders je niet geleerd om niet met vreemden mee te gaan?’