in

Stralende bruid waadt door het water naar het altaar na verwoestende tyfoon

altaar
Beeld: Video Dailymail

Dit is het moment waarop een bruid door het water waadt om naar het altaar te lopen in een overstroomde kerk die getroffen is door tyfoons op de Filipijnen.

In water lopen naar het altaar

Op hartverwarmende beelden is te zien hoe bruid Dianne Victoriano zich zondag door enkeldiep water naar haar bruidegom Paulo Padilla duwt in de Barasoain Church in Malolos, provincie Bulacan. Ondanks het water dat haar schoenen en bruidstrein doorweekte, is te zien hoe de nu bruidegom Padilla een boeket witte en roze rozen vasthoudt. Daarna spreekt ze haar geloften uit voor de gasten. De pasgetrouwde vrouw zei: “Toen we zagen dat de kerk onder water stond, besloten we gewoon door te gaan met de ceremonie, wat er ook zou gebeuren. Het maakte niet uit of de gasten weigerden te komen vanwege de situatie. Wat belangrijk is, is dat we wilden trouwen, dat wij tweeën er waren en dat onze families bij ons waren.

De heer Padilla zei dat de wegen naar de kerk ook onder water hadden gestaan, maar dat weerhield hen er niet van om door te gaan met de bruiloft. Hij zei: “Ook al voelde het alsof onze auto zou zinken, we bleven doorgaan om bij de kerk te komen. Het stel zei ook dankbaar te zijn dat hun gasten ondanks de zware overstroming en het slechte weer toch aanwezig waren. Dianne voegde eraan toe: ‘We hebben grote overstromingen getrotseerd om uit onze huizen te komen. Niets was onmogelijk. Van alle onmogelijke dingen heeft God die dag voor ons mogelijk gemaakt.

Ernstige overstromingen

De provinciale overheid had Bulacan, waar de kerk van Barasoain ligt, in een noodtoestand geplaatst vanwege ernstige overstromingen veroorzaakt door Super Typhoon Doksuri, die de afgelopen weken ook China heeft getroffen. De storm had op 27 juli de Filipijnse toezichtszone verlaten, maar de verwoesting die hij veroorzaakte bleef. Ondertussen raasde Tropische Storm Khanun op 29 juli richting het land en bracht zware regen en overstromingen met zich mee terwijl het zich tegen zondag intensiveerde tot een volwaardige tyfoon. Er wordt voorspeld dat Khanun de Filipijnen tot 1 augustus zal beuken voordat hij naar het noordwesten trekt.

Bron: Dailymail

branden

Man kuste een meisje op hun eerste date en zijn lippen begonnen te branden

zandduinen

Hilarische video toont massa’s strandgangers die proberen om beruchte lastige zandduinen op te klimmen