in

Man woont al 16 jaar in grot nadat hij zo ziek werd van het betalen van huur

wonen in grot

Als je een huurder bent, dan weet je dat het niets minder dan een nachtmerrie is. Hoewel je vaak elke maand het equivalent van een hypotheek betaalt, woon je in een huis dat niet van jou is, terwijl je probeert te sparen voor een aanbetaling om je situatie te veranderen. Eén man werd zo ziek van het hele systeem dat hij besloot om drastische maatregelen te nemen dan weer bij zijn ouders in te trekken.

Ziek van alles

In plaats daarvan besloot hij in een grot te gaan wonen. En uiteindelijk leefde hij 16 jaar lang de droom van een moderne holbewoner. Daniel Shellabarger AKA Suelo woonde echter niet alleen in een grot, hij wees het moderne leven volledig af en was de hele tijd dat hij daar woonde volledig cashloos. Hij besloot eerst zijn oude gehuurde leven in te pakken en te verhuizen naar een grot bij Moab in Utah. Dus, hoe overleefde hij?

Nou, hij leefde van afval dat hij vond in vuilnisbakken, roadkill, en de groenten die hij kweekte in de buurt van zijn grot. Maar helaas riepen de moderne wereld en de beschaving hem in 2016 terug, toen hij moest terugkeren om voor zijn bejaarde ouders te zorgen. In een aflevering van Only Human vertelde Suelo over zijn ongewone levensstijl. “Ik slaap eigenlijk al langer in grotten dan dat ik zonder geld leef, waarschijnlijk sinds het midden van de jaren 90. “Toen ik een respectabele baan in de stad had, besloot ik dat ik niet meer wilde betalen en buiten wilde leven.”

Wonen in een grot

Toen Suelo fulltime in een grot woonde zonder geld, leefde hij slechts met een paar primitieve bezittingen… Hij legde uit dat het makkelijk eten is als je geen geld hebt omdat er ‘zoveel’ wordt ‘weggegooid’, en hij zei dat niets wat hij ooit uit een vuilnisbak heeft gegeten hem ziek heeft gemaakt. Suelo zei dat hij nooit voedselbonnen of enige vorm van overheidssteun heeft gehad toen hij de geneugten van het moderne leven opgaf, maar hij gaf wel toe dat hij een bibliotheekcomputer gebruikte om zijn blog te schrijven.

Terugdenkend aan het moment waarop hij geld opgaf, zei hij dat hij het laatste van zijn geld op een telefooncel legde en wegliep. “Ik nam geld uit mijn zak en ging naar een telefooncel in Pennsylvania en legde het erop en ik dacht dat iemand het wel zou pakken”, zei hij. “Toen ik het deed was het echt mystiek voor mij, ik liep naar buiten en het voelde gewoon als vrijheid alsof er warm water over mijn hoofd stroomde. “En ik voelde me alsof ik me volledig comfortabel en vrij voelde, alsof ik thuis ben en het maakt niet uit waar ik ben. ” Suelo legde uit waarom hij zo’n drastische actie ondernam, dat hij zwaar depressief was door zijn moderne leven – zozeer zelfs dat hij overwoog zich van het leven te beroven. Maar nadat hij zijn nomadische levensstijl had aangenomen, vond hij vrijheid en verdween zijn depressie.

Bron: Ladbible

sportschool

Instagram model niet meer welkom in de sportschool om pikante foto’s

gescheurde legging

Influencer scheurt haar legging tijdens work-out in gym