in

Mensen geschokt door Amerikaanse vrouw die voor het eerst thee probeert

Geschokte reacties door vrouw die voor het eerst thee drinkt
TikTok @Emily Zugai

Verschillende mensen hebben geschokt gereageerd nadat een Amerikaanse vrouw voor het eerst thee dronk. Tijdens het maken van de thee heeft ze een kapitale blunder gemaakt.

Is het vanzelfsprekend?

In een TikTok video die door Emily Zugay is geüpload, is duidelijk te zien hoe zij thee op een rare manier aan het bereiden is. In de video geeft ze het volgende aan: “Vandaag ga ik thee uitproberen, dit heb ik nog nooit gedronken. Ik probeer een speciale soort en ik kies voor een groot theezakje. Ik denk dat ik wel ervan kan genieten.” Het is aldoor schokkend om te weten dat op zo een volwassen leeftijd iemand dit nog nooit gehad heeft, maar hier zijn we. De vrouw houdt het theezakje omhoog en zegt tegen de kijkers: “Ik heb deze vierkant achtige pakje” Ze voegt eraan toe: “Ik denk dat het vanzelfsprekend is.” Maar wat ze daarna doet, is misselijkmakend. Ze neemt een schaar, knipt het theezakje en schenkt de inhoud in een mok met heet water. “Ok, je roert het een beetje en ik ga ervan uit dat het in een paar minuten zelf zal oplossen” geeft ze verder aan. Geheel naar verwachting lost de thee niet op, maar dit weerhoudt de TikTok ‘er niet om een slokje te nemen.

@emilyzugay

Tea taste test

♬ original sound – Emily’sTikTok.edu

Geen goede ervaring met thee

In de video heeft ze de tijd genomen om haar eerste ervaring met “thee drinken” te beoordelen door een getal van 0-10 toe te kennen. Het geheel gaf ze een 0. De desbetreffende video heeft natuurlijk veel wenkbrauwen doen fronsen. Iemand reageerde onder video door te zeggen: “Als een Britse man doet dit mij pijn”. Iemand anders schreef: “Als een fervente thee drinker, maakt dit me heel erg ongemakkelijk. Het gevoel verschilt niet met het kijken naar een horror film. Goed gedaan.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @Emily Zugai

Peuter terroriseert de boel tijdens 8-urige vlucht

Man steekt huis in brand na het zien van een kleine spin