in

Man die wind liet in het gezicht van politieagent krijgt 34 maanden cel

Man die wind liet in het gezicht van politieagent krijgt 34 maanden cel
Beeld Y;ouTube @ Crime Report Weekly & Pexels

Een man die een windje liet in het gezicht van een politieagent, moet 34 maanden de bak in. Matthew Hapgood werd op 21 maart betrapt op winkeldiefstal, maar tijdens de arrestatie spuugde hij in het gezicht van een agent. De 41-jarige ging er vandoor met spullen ter waarde van € 38.41.

Liet wind in gezicht van politie

Toen de politie Hapgood arresteerde ‘liet hij tijdens zijn arrestatie een wind in het gezicht van de agent’ volgens de verklaring van de rechtbank. Hapgood pleitte schuldig aan diefstal, winkeldiefstal, bezit van een mesartikel en criminele schade in het Oxford Crown gerechtshof. Rechter Ian Pringle QC heeft hem vrijdag (26 augustus) tot 34 maanden gevangenisstraf veroordeeld. Hij zei: “Je hebt een lange geschiedenis met meer dan 31 eerdere veroordelingen voor 83 misdrijven. Allemaal hebben te maken met een drugs- of alcoholverslaving die het grootste deel van je volwassen leven kenmerkt.” Ronan McCann, de advocaat van Hapgood, zei dat de problemen van zijn cliënt verband hielden met een ‘langdurige verslaving aan middelen’.

https://youtu.be/IDyx1tymkGA
YouTube @ Man of Facts

Niet de eerst keer dat dit gebeurt

Nu zou je kunnen denken dat dit een vrij unieke misdaad is, maar een paar jaar geleden kreeg een man in Oostenrijk een boete van € 500 voor het luid puffen in de buurt van politieagenten. Zijn boete werd verlaagd tot € 100 nadat hij in hoger beroep ging. De niet-geïdentificeerde man kreeg een boete in Wenen nadat hij in juni 2020 ‘de goede zeden had geschonden’ door ‘provocerend te puffen’ bij de politie. Vervolgens vocht hij de boete aan. Het was voor alle betrokkenen een zeer vreemde dag in de rechtszaal. Een windje laten in het gezicht van een agent, blijft een rare en bizarre zaak. Hoe zou de agent zich hebben gevoeld?

Bron: ladbible

Wilde video toont mannen die hun haar in brand steken en ‘het doorgeven’

Pornoster schaamt zich voor zijn penis en overweeg een operatie om het te vergroten

Natuurfilmster schaamt zich voor zijn “aubergine” en overweeg een operatie om het te vergroten