in

Hotel biedt excuses aan voor het plaatsen van vrouw zonder kleren op dessertbuffet

dessertbuffet

Een hotel in Italië verkeert in opschudding nadat een jonge vrouw naakt op het dessertbuffet verscheen, bedekt met chocolade.

Vrouw zonder kleren op dessertbuffet

Het hotel heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor het incident en belooft passende maatregelen te nemen. Gasten van het Voi Colonna Hotel in Sardinië werden verrast toen ze gingen dineren in het restaurant. Het hotel had de desserts op een ongebruikelijke en controversiële manier gepresenteerd, met een bijna naakte vrouw die te midden van het dessertbuffet poseerde. Geschokte gasten deelden hun verontwaardiging op sociale media. Een klant uitte zijn onbegrip en boosheid op LinkedIn en merkte op: “Het personeel deed aanvankelijk hun uiterste best om de gasten een geweldige dag te bezorgen. ’s Avonds werden we echter geconfronteerd met een verrassend tafereel: een dessertbuffet bij het zwembad met een vrouw in bikini die op tafel lag en bedekt was met chocoladesaus, omringd door gebak.”

Hij vervolgde: “Voi-hotels staan bekend om hun streven naar authentieke Italiaanse gastvrijheid, maar wat betekent dit? Wat vinden de managers ervan dat het lichaam van een vrouw tot een object is gereduceerd?” Hij drukte zijn woede uit en benadrukte dat zijn 14-jarige dochter ook aanwezig was en geschokt was door het tafereel.

Excuses

Het hotel heeft inmiddels openlijk zijn excuses aangeboden, waarbij ze verklaarden: “Allereerst bieden wij onze oprechte excuses aan aan u, uw familie en vooral uw dochter. We betreuren ten zeerste dat dit is gebeurd en willen benadrukken dat we altijd vasthouden aan onze kernwaarden. We zullen onmiddellijk stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat een dergelijk incident in de toekomst niet meer zal plaatsvinden.”

Bron: Zita

Vrouw verdient honderden dollars per maand met ‘hot bedding’ als bijverdienste

python

Man wordt aangevallen door python die door zijn raam glibberde Hij probeerde zijn tanden in zijn arm te zetten’