in

WTFWTF

Vrouw zet een stop achter relatie met haar vriend: ‘Hij bestelde geen kaasburger voor haar!’

Vrouw zet een stop achter relatie met haar vriend: 'Hij bestelde geen kaasburger voor haar!'
Beeld: TikTok @dafna_diamant

Een vrouw heeft een punt gezet achter haar relatie met haar vriend. De reden hiervoor is omdat hij geen kaasburger voor haar besteld heeft. Een relatie beëindigen kun je doen om uiteenlopende redenen. Maar de reden van de vrouw mag best wel omschreven worden als een die niet zo vaak voorkomt. In ieder geval mag ervan uitgegaan worden dat de vrouw veel waarde hecht aan een kaasburger.

Stop achter relatie met haar vriend

Dafna Diamant, afkomstig uit New York City, plaatste een bericht op TikTok om een gesprek te delen dat ze hoorde van de tafel naast haar – die toevallig op een date was – terwijl ze in een restaurant zat. Terwijl ze het verhaal vertelde alsof ze het zelf had meegemaakt, begon Dafna te klagen over haar date in een virale video die meer dan 7,9 miljoen keer bekeken werd. Ze legde uit dat de man tijdens het samen dineren weigerde om een paar extra dollars te betalen voor kaas op zijn burger. Dit heeft haar ertoe aangezet om de hele rekening te betalen, de date te verlaten en zijn nummer te blokkeren.

@dafna_diamant It was $55 #datinglife #storytime #datinginyour20s #datinginnyc #icant ♬ original sound – Dafna

Geen kaasburger voor haar

Dafna – die bleef vertellen alsof het verhaal haar was overkomen – zei dat zij en haar date een diner hadden gepland. Ze ging verder door te vertellen dat haar date geen kaas bestelde, omdat het een extra € 2,5 zou kosten. Dit viel niet in goede aarde bij haar en besloot om een punt te zetten achter de relatie. Hoe zal de vriend zich hebben gevoeld nadat hij dit zou hebben gehoord? In ieder geval is het een beslissing die vriend en vijand wel verbijsterd doet staan. Misschien is dit weer een bewijs waarbij weer aangetoond is dat de liefde soms door de buik kan gaan.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: TikTok @dafna_diamant

fulltime baan

Man heeft meer dan 100 dates: ‘Ik gaf mijn fulltime baan op om professioneel dater te worden’

Thuisbakker lacht zichzelf kapot, nadat het maken van een cake helemaal mis gaat

Thuisbakker lacht zichzelf kapot, nadat het maken van een cake helemaal mis gaat