in

Waaghals valt in zwembad met tientallen krokodillen tijdens gevaarlijke stunt

Beeld: YouTube @StoryTrender

Michael Womer is berucht vanwege het uitvoeren van gevaarlijke stunts met krokodillen. En is eigenaar van het bedrijf Gator Crusader Entertainment in Orlando, Florida.

Etenstijd

De ‘ Gator Crusader’ kan worden gezien in de video terwijl hij een houten ladder afdaalt om de dodelijke reptielen te voeden.

De hongerige alligators zwermen in het water en wachten om gevoed te worden. Womer grijpt dan een touwschommel boven de omheining en probeert over het water te slingeren. Maar dan knapt het touw waardoor hij in het water beland, waar de hongerige reptielen op hun maaltijd wachten.

Risico van het vak

‘Ik probeer elk optreden te filmen, omdat je nooit weet wat je zou kunnen vangen of wat je laatste zou kunnen zijn’, zegt Michael. Het is onduidelijk of Womer enige vorm van letsel heeft opgelopen tijdens het ongeval, maar hij kwam wel levend uit het zwembad.

‘Ik ben me meer bewust van het gevaar en de risico’s van het vak, maar als ik mensen kan helpen om krokodillen meer te waarderen en misschien zelfs te doneren aan het behoud van krokodillen, dan is al het gevaar het voor mij meer dan waard.’ aldus Womer.

Bron & Beeld: YouTube @StoryTrender

Man met de langste nagels knipt ze na 66 jaar

Zij kookt lasagne in de vaatwasser: zeer ongewone besparingstips!

Vouw kookt lasagne in de vaatwasser: zeer ongewone besparingstips!