in

Geadopteerde man ontdekt iets levensveranderend: ‘Zijn vrouw en moeder van zijn kinderen blijkt zijn bloedeigen zus te zijn!’

Geadopteerde man ontdekt iets levensveranderend: 'Zijn vrouw en moeder van zijn kinderen blijkt zijn bloedeigen zus te zijn!'
Beeld: Pexels.com & Freepik.com

Een geadopteerde man heeft een levensveranderende ontdekking gedaan. Zijn vrouw en moeder van zijn kinderen blijkt zijn bloedeigen zus te zijn. Als twee mensen elkaar leren kennen, dan worden er verschillende vragen gesteld. Maar ondanks dat weet je nooit voor de volle honderd procent het verhaal van je toekomstige partner. In sommige gevallen is dat geen probleem, maar in andere gevallen wel.

Een ontdekking met levensveranderend karakter

Het koppel heeft twee kinderen samen, waarbij de man de familielijn pas ontdekte nadat zijn vrouw ziek werd en dringend een niertransplantatie nodig had. Het noodlottige nieuws kwam eindelijk naar boven nadat medische procedures een DNA-match hadden gevonden die zo hoog was dat het aangaf dat de twee ouders broers en zussen waren. De man plaatste op Reddit een post, die hij inmiddels verwijderd heeft, de rare en ongemakkelijke ontdekking. Volgens de post was de man betrokken bij een gesloten adoptie. Hierdoor heeft hij daarom geen toegang tot gegevens over zijn biologische ouders – vandaar de zeer grote verwarring. Het hele fiasco kwam tot een hoogtepunt nadat hij een paar tests had ondergaan om te bepalen of hij al dan niet een geschikte donor zou zijn voor zijn vrouw die dringend een nieuwe nier nodig had na de geboorte van hun kind.

Beeld: YouTube kanaal Pure People News

Zijn vrouw en moeder blijkt bloedeigen zus te zijn

De Reddit-post onthulde: “Net nadat onze zoon was geboren, werd mijn vrouw ziek en heeft nu een niertransplantatie nodig. We hebben het nagevraagd bij haar familieleden en geen van hen was een goede match of een levensvatbare donor, volgens ons onderzoek.” De geadopteerde man voegde eraan toe dat hij benieuwd was of hij een goede match zou zijn om zijn vrouw een nier te doneren. Zo kwam hij tot de ontdekking dat hij jaar lang een relatie had met zijn bloedeigen zus.

Bron: unilad.com

gevaarlijke sekspositie

Man in het ziekenhuis opgenomen na het breken van “aubergine” tijdens ‘gevaarlijkste sekspositie ter wereld’

push-ups

Vader verbreekt wereldrecord na 3.200 push-ups in een uur