in

Vrouw onthult: “Ik heb een seksuele relatie met een Boeing 737”

Boeing 737

Een vrouw die een seksuele relatie heeft met een Boeing 737, heeft onthuld dat zij het afgelopen jaar 30 keer naar het buitenland is gereisd om quality-time met haar minnaar door te brengen.

Relatie met Boeing 737

Sarah Rodo, uit Dortmund, Duitsland, vond de liefde op haar eerste vlucht met een Boeing 737 na een onbevredigende poging om met mensen te daten. Sindsdien heeft de 23-jarige ook 60 beeldjes en drie grotere modellen ‘ontmoet’ die ze beschouwt als deel van een ‘collectief wezen’ waarmee ze uitgaat, en daarom verwijst ze vaak naar haar minnaars als één.

Het onderhouden van een relatie met een object vereist echte toewijding. De fervente jet-setter is zo verliefd dat ze in de afgelopen 12 maanden 30 minivakanties heeft geboekt om dicht bij haar oorspronkelijke beau, de Boeing 737, te zijn. Ondanks hun vele reizen samen, is Sarah, die zich identificeert als objectum sexual [een seksuele of romantische aantrekkingskracht hebben op een levenloos object], er kapot van dat ze nooit helemaal alleen is geweest met haar partner. Sarah zei: “Ik ben er trots op dat ik objectum sexual ben. Het is een prachtige seksualiteit, het enige trieste is dat ik niet alleen kan zijn met een echt vliegtuig.

Stedentrip

‘Ik heb het afgelopen jaar veel gevlogen om zo vaak mogelijk bij de Boeing te zijn. En ik nam ongeveer 30 vluchten en combineerde het altijd met een stedentrip of vakantie. ‘Ik houd ook van reizen en nieuwe dingen ontdekken [in de steden]. ‘Met mijn liefde heb ik gereisd naar Stockholm, Malmo, Kopenhagen, Boedapest, Wenen en Parijs. ‘Ik heb ook vaak Katowice in Polen bezocht als dagtocht.’

Hoewel Sarah moeite heeft om alleen te zijn met haar geliefde vliegtuigen, heeft ze een indrukwekkende verzameling modellen waarmee ze ook het bed deelt. Ze is zo toegewijd aan haar vliegtuigen dat ze meer dan 3.550 euro heeft uitgegeven aan 60 beeldjes en drie grote modellen van haar partner. Ze verwijst naar haar partner(s) en noemt hem ‘Dicki’ en zegt dat de vleugels het meest sexy zijn. Sarah voegde eraan toe: “Ik bezit momenteel drie grote modellen. Ze zijn gemaakt van glasvezel en kosten 4.000 pond. Ik heb ook veel kleine modellen, meer dan 60 in totaal, en ze zijn op maat gemaakt.

Bron: Daily mail

Man die benieuwd is naar wat er gebeurt met zijn bagage op de luchthaven, bevestigd een camera aan zijn koffer!

Man die benieuwd is naar wat er gebeurt met zijn bagage op de luchthaven, bevestigd een camera aan zijn koffer!

groepschat

Internet model werd verstoten nadat familielid pikante foto’s in de groepschat deelde