in

Man vindt ‘boze’ hissende leguaan in toiletpot: ‘Ik dacht dat ik in Jurassic Park was’

Beeld: Pexels

Een man uit Florida had een angstaanjagende ontmoeting met een ‘boze’ hissende leguaan toen hij naar het toilet ging.

Hissende leguaan

John Riddle zegt dat een bezoek aan de badkamer hem onlangs nogal van streek heeft gemaakt.“Ik dacht dat ik in ‘Jurassic Park’ was of zoiets. Hij spatte en siste naar me. Ik was bang. Ik ben geen fan van reptielen.”.

Voordat John probeerde om het reptiel uit zijn toilet te verwijderen, slaagde hij erin een foto te maken van het wezen dat omhoog keek naar de camera met zijn mond wijd open. John vervolgt: “Toen draaide hij zich om en opende zijn mond, en dat was alles wat ik nodig had om even afstand te nemen en uit te zoeken wat er aan de hand was.”

Net

Ondanks het vijandige temperament van de leguaan slaagde John erin om het uit zijn toiletpot te krijgen met een net dat hij gebruikt om zijn zwembad schoon te maken.”Ik kwam waarschijnlijk iets minder dan een uur later terug, en daar was hij weer, rondspetterend,” zei hij. “Dit was mijn kans en ik probeerde de moed te verzamelen om hem te pakken en hem eruit te gooien, maar voordat ik dat deed, kroop hij eruit en kroop, zeg maar, achter het toilet, en dat is waarop ik het net pakte en hem wegjoeg.”

De reden dat het dier naar binnen had kunnen komen lag volgens John aan het feit dat hij de deur had open gelaten voor zijn honden: “Ik denk dat ik de deur niet meer open laat voor de honden.”

Gelukkig liep alles goed af, en alhoewel ze niet direct gevaarlijk zijn voor mensen, zeggen deskundigen op het gebied van wilde dieren dat leguanen ook salmonella kunnen overdragen en erosie kunnen veroorzaken bij meren en kanalen.

Bron: 9gag.com

Beeld: YouTube @WKMG

winkeldief

Vrouw stopt winkeldief op opmerkelijke wijze

Zwangere man siert de cover van Britse tijdschrift Glamour voor Pride Month