in

Man confronteert bruidegom midden in huwelijksvoltrekking: ‘Je zou met mijn dochter trouwen over een paar dagen!’

Man confronteert bruidegom midden in huwelijksvoltrekking: 'Je zou met mijn dochter trouwen over een paar dagen!'
Beeld: TikTok @ bessyl_31

Een man die een bruidegom confronteert midden in een huwelijksvoltrekking is niet iets waaraan je snel op komt. Toch is dat precies wat er is gebeurd midden in een huwelijksvoltrekking. De man is vermoedelijk een vader van een dochter die blijkbaar een verhouding had met de bruidegom. Deze man wilde, gezien zijn acties, graag dat de bruidegom zijn schoonzoon moest worden.

Midden in huwelijksvoltrekking confronteert de man de bruidegom

Iedereen die op het punt staat om het ja-woord aan zijn partner te geven, is op dat moment overladen met emoties. Een huwelijk is namelijk niet iets alledaags en het laatste wat je dan ook verwacht is iemand die aangeeft dat je met zijn dochter moest trouwen. Hoe de bruidegom zich hierbij gevoeld heeft, is een vraag welke overbodig is. Het verhaal van de man en de bruidegom blijft een waarbij er veel vragen onbeantwoord blijven. Een van de vragen is waarom de man inderdaad op het huwelijk is verschenen om de bruidegom te confronteren.

@bessyl_31

♬ sonido original – Películas

Bruidegom moest met zijn dochter een paar dagen later trouwen

Het bizar gebeuren is duidelijk vastgelegd op TikTok. In de video is te zien hoe een man en een vrouw op het punt staan om hun huwelijk te finaliseren. Uit het niets komt een man tevoorschijn die met zijn vinger wijst naar de bruidegom. De man zei op een heel confronterende toon aan de bruidegom het volgende: “Neem me niet kwalijk – roept de man -, maar hier zal geen bruiloft plaatsvinden. Vergeef me de onderbreking, maar deze man vertelt niet de waarheid. Over een paar dagen had je met mijn dochter moeten trouwen, je kwam naar me toe om haar hand te vragen en nu ga je met een ander trouwen. Welk excuus wil je gebruiken om te rechtvaardigen wat er gebeurt? Je hebt je niet eerlijk gedragen tegenover mijn familie”. Dit is een situatie die alleen in films gebeuren.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @bessyl_31

48-jarige moeder heeft een relatie met een man die 23 jaar jonger is!

48-jarige moeder heeft een relatie met een man die 23 jaar jonger is!

verloofd met lappenpop

Colombiaanse man die verloofd is met een lappenpop kondigt aan dat zijn verloofde “zwanger” is van hun derde kind