in

Man onthult: “Dokters hebben mijn vrouw ‘nog maanden’ te leven gegeven en nu vraagt ze of ze ‘nog één keer’ met een ex mag slapen”

Ex
Beeld: Pexels

Een man heeft toegegeven dat hij zich boos en beschaamd voelde nadat zijn stervende vrouw vroeg om ‘nog één keer’ met een aantrekkelijke ex naar bed te gaan.

De man zei dat hij zich door het verzoek verraden en ontoereikend voelde. Maar hij had ook het gevoel dat hij het aan zijn vrouw verschuldigd was om haar bucketlist-wens voor zijn ego te laten gaan. Ze ging bij me zitten en vertelde me dat een van de laatste dingen die ze wilde doen was seks hebben met een vorige partner van haar. Ik was natuurlijk geschokt en toen ik vroeg waarom,” schreef hij op Reddit. Eigenlijk denkt ze dat hij haar meest fysiek compatibele bevredigende minnaar was. Hij zei dat er een ‘hele monoloog’ was, maar dat was het belangrijkste punt. ‘Dus nu zit ik hiermee, mijn stervende vrouw een wens ontzeggen voor mijn eigen ego. Of haar een andere man laten neuken die zij beter vindt,’ zei hij. Eerlijk gezegd ben ik zo gepikeerd en verraden dat ze dit van me vroeg.

Ik voel me in een positie geplaatst waarin ik ja moet zeggen omdat ze stervende is. Hij legde uit dat hij en zijn vrouw al tien jaar gelukkig getrouwd waren en dat haar diagnose hem radeloos achterliet. Hij voegde eraan toe dat de aandoening betekende dat ze snel achteruit zou gaan. En waarschijnlijk binnen een paar maanden een rolstoel nodig zou hebben. Ik weet wat ik wil zeggen, maar ik weet niet of dat juist is. En ik ben zo gekwetst dat seks met een ex blijkbaar zo goed was dat ze het nog één keer moet doen voordat ze sterft. Ik haat gewoon alles hieraan. Mensen stonden al snel aan de kant van de man met het gebroken hart. ‘Sorry, maar haar ziekte is geen excuus om je als stront te behandelen. Dat is ongelooflijk beledigend voor jou en je relatie”, zei een man.

Vreemd verzoek

Ik zou niet eens naar de begrafenis gaan als mijn vrouw me dat zou vragen,’ voegde een derde toe. Anderen suggereerden dat ze al contact had kunnen opnemen met haar ex. ‘Dit lijkt me een heel vreemd verzoek om naar je toe te brengen zonder enig benenwerk of voorbereiding. Dat ze het risico zou nemen om haar huwelijk op te blazen en haar leven lang gezelschap en zorg te hebben voor seks met iemand met wie ze geen contact heeft en van wie ze niet weet of die zelfs nog maar de gedachte aan intimiteit met haar zou willen hebben,’ schreef er één. Sommigen probeerden het gedrag van de vrouw te verdedigen.

Ik vraag me af of ze irrationeel gek is OP zal leven en uiteindelijk seks zal hebben met andere mensen, en dat is de manier om het “eerlijk” te maken,’ zei er een. Dit is zo gek. Het enige wat ik kan bedenken is dat ze OP nu probeert weg te duwen voordat het te moeilijk wordt,’ zei een ander. Een derde grapte: ‘Zeg haar dat ze contact moet opnemen met Make A Wish, om te zien of zij het willen regelen.’

Bron: Dailymail

Beeld: YouTube

24-jarige vrouw en haar 85-jarige man onderzoeken IVF zodat hij voor het eerst vader kan worden

menstruatie

Vrouw onthult: “Mijn man maakt me elk jaar zwanger zodat ik geen last heb van mijn ‘ellendige’ menstruatie”