in

WTFWTF

Vrouw klaagt over pijn in de buik: haar partner wil onmiddellijk scheiden na de bevinding van de dokter

Je partner bedriegen is verkeerd, laat dat duidelijk zijn. Als je het gevoel hebt dat je liever bij iemand anders bent, probeer het dan op te lossen of wees eerlijk over je gevoelens. Achter de rug van je partner om zijn vertrouwen beschamen spreekt boekdelen over het soort persoon dat je bent.

Pijn in haar buik

Een recent verhaal uit het televisieprogramma “Sex Sent Me to the ER” was een enorme hit online. Het programma gaat over gevallen waarin patiënten gedwongen worden spoedeisende hulp te zoeken voor seksgerelateerde problemen. In de show spelen betaalde acteurs de ER-verhalen na, maar alle afleveringen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen.

De vrouw in het verhaal van vandaag had pijn in haar buik, vlak bij haar kruis. Nadat het een paar weken niet beter ging, gingen zij en haar partner met spoed naar de eerste hulp. Het koppel vertelde de dokter openlijk dat ze al enkele weken geen seks hadden gehad en dat ze niet wisten wat de pijn veroorzaakte. De dokter vertelde hen dat hij een bekkenonderzoek moest doen om uit te zoeken wat er mis was, of dat er meer tests nodig waren. Na een paar rare pogingen van de vrouw om het onderzoek te weigeren, waarbij ze zelfs de dokter onder vier ogen benaderde en beweerde dat ze misschien een SOA had, omdat ze vermoedde dat haar man haar bedroog. Hoe dan ook, de dokter vertelde haar dat hij toch eerst een bekkenonderzoek moest doen.

Partner bedriegen

Maar de dokter hoefde geen monsters te nemen. In de vagina van deze vrouw vond de dokter een gebruikt condoom, met gemengde reacties van verbazing, ontzetting en woede. Het bleek dat het stel de afgelopen 5 jaar geen condooms had gebruikt, omdat de man zich had laten steriliseren. In plaats daarvan was het condoom er duidelijk achtergelaten terwijl de vrouw haar man bedroog.

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @tlc. uk

Dit is hoeveel je elke dag moet sparen om op je 65ste miljonair te zijn

School krijgt klachten van verontruste ouders die de lerares van hun kind "te sexy" vinden

School krijgt klachten van verontruste ouders die de lerares van hun kind “te sexy” vinden