in

Vrouw beweert dat ze door de douane werd vastgehouden omdat ze ’te mooi’ was

Een vrouw uit Australië beweert dat zij samen met een vriendin door de Amerikaanse douane op de luchthaven werden vastgehouden vanwege hun uiterlijk.

Vastgehouden door de douane

De twee vrouwen die op reis gingen naar de VS, werden naar eigen zeggen urenlang vastgehouden op de luchthaven in Los Angeles, voordat ze uiteindelijk werden vrijgelaten. Influencer Mikaela Testa, deelde onlangs op TikTok een video waarin ze uitlegt wat er met haar is gebeurd op LAX Airport. Volgens Mikaela, verdachten de ambtenaren hen ervan danseressen of dames van plezier te zijn.

Ze vertelde vervolgens: “Oké, dus we kwamen aan op de luchthaven van LAX. Ik zorgde ervoor dat ik er heel, heel slecht uitzag, omdat ik weet dat de Amerikaanse douane erg streng is. Trinity, met haar prachtige wimperextensions en grote, dikke, sappige lippen, komt super knap aan voor de Amerikaanse douane en ik wist het. Ik wist het, maar ik zei niets.” vertelt de Australische in de video. “De Amerikaanse douane man zegt: ‘Is dit je eerste keer in LA?’ ,” Ja’. ‘Heeft u een terugvlucht?’ ‘Nee’.” Volgens Mikaela heeft de douanebeambte hun rechtstreeks in de detentie kamer geplaatst. En ze zegt dat zij ‘zeker wist’ dat hij dacht dat zij een dame van lichte zeden was die in de VS wilde werken. Ze houden er namelijk van om Australische meisjes vast te houden en hen daarvan te beschuldigen tot zij schuld bekennen.

@mikaelatesta Replying to @KJ ♬ original sound – Mikaela Testa

Filmrol

Over de werkwijze van de ambtenaren waren de twee helemaal niet te spreken. “Ze nemen je hele filmrol van je telefoon en al je berichten door. En ze nemen dan een beslissing of ze je naar huis gaan sturen of niet.”

Volgens kijkers van Mikaela’s video is de specifieke handelwijze van de LAX-douane iets wat vaker gebeurd. Een persoon beweerde zelfs dat zij iets soortgelijks heeft meegemaakt. “De LAX- douane’s zijn het ergste, elke keer vertellen ze mij dat ik te jong ben en te mooi om alleen te reizen. En ze vragen hoe ik deze vluchten alleen heb betaald.” Tijdens de vijf uur dat de vrouwen vast zaten ontmoetten zij toch wel andere dames die met een ander doel naar LA waren afgereisd. Maar gelukkig werden Mikaela en Trinity weer vrijgelaten en konden zij hun reis vervolgen in het zonnige Los Angeles.

@mikaelatesta

♬ original sound – Mikaela Testa

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @mikaelatesta

Bruidsboeket gooien leidt tot handgemeen tussen familieleden

Bruidsboeket gooien leidt tot gevecht tussen familieleden

Google Street view lost mysterieuze verdwijning van bejaarde vrouw na 2 jaren op

Google Street view lost mysterieuze verdwijning van bejaarde vrouw na 2 jaren op