in

Vrouw trouwt met topless ober die ze voor haar echtscheidingsfeestje had geboekt

Vrouw trouwt met topless ober die ze voor haar echtscheidingsfeestje had geboekt
Beeld: Facebook Gabriella Landolfi & Pexels emre keshavarz

Een vrouw is verliefd geraakt op een ober die ze ingehuurd heeft voor haar echtscheidingsfeest. De ober was op haar echtscheidingsfeest enkel gekleed in een jeans broek. Klopt: hij serveerde de hele tijd met een ontbloot bovenlijf. Wellicht heeft dit parten gespeeld bij de keuze van de vrouw.

Echtscheidingsfeest

De vonk tussen de twee begon allemaal in maart 2019. In het kader van haar echtscheiding besloot Gabriella een echtscheidingsfeestje te houden. Toen haar echtscheiding definitief was kwam Gabriella op het briljant idee om samen met haar vrienden een leuke tijd door te brengen. In het verlengde hiervan is er besloten om een paar obers met ontblote bovenlijf in te huren. Op die manier probeerde ze zichzelf weer op te krikken.

Beeld: Facebook Gabriella Landolfi

Bericht van ober

De dag na het feestje werd Gabriella wakker met een enorme kater. Maar dat was niet het enige waarmee ze wakker werd. Het bleek dat een van de obers, genaamd John Landolfi, haar een bericht gestuurd had. John vroeg in zijn bericht als alles goed met haar gaat. Vanaf dat moment begon de relatie tussen de twee steeds vaste vormen aan te nemen. Naderhand had Gabriella het volgende te zeggen: “Ik had nooit verwacht om in een relatie te stappen met de ontblote bovenlijf ober die ik voor mijn echtscheidingsfeest had ingehuurd, laat staan met hem trouwen.”

Familie

Uiteindelijk hebben de twee besloten om een relatie aan te gaan en in het huwelijksbootje te stappen. Ze besloten om te werken aan hun nageslacht, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Gabriella kreeg namelijk twee weken voor hun huwelijk een miskraam. Het was voor beide geen gemakkelijke tijd, maar ze zijn er bovenop gekomen. Nadat ze getrouwd zijn hebben ze in juli 2021 hun baby Mateo kunnen verwelkomen.

Bron: Ladbible

Nieuwe Netflix-serie doet het nog slechter bij critici dan ‘Resident Evil’

Bestuurder die asociaal gedrag vertoont in het verkeer wordt afgestraft

Bestuurder die asociaal gedrag vertoont in het verkeer wordt afgestraft