in

Vrouw onthult: ‘Ik kan geen baan krijgen met de enorme tatoeage die ik tegen mijn wil heb”

Beeld: TikTok

Een vrouw wiens gezicht ’tegen haar wil’ werd geïnkt, onthulde dat ze geen baan kan vinden vanwege haar extreme tatoeage.

Tegen haar wil getatoeëerd

Taylor White,37 uit Florida, VS, leeft al 16 jaar met een trauma nadat ze naar eigen zeggen ‘gedrogeerd’ werd door een ex-vriendje die vervolgens ‘obsceniteiten’ in haar gezicht etste. Ze was toen pas 21 en zag geen andere optie dan de niet onthulde wrede woorden te verbergen door het grootste deel van haar gezicht in te vullen met zwarte inkt. ‘Ik ben werkloos met 800 tatoeages – ik vroeg vreemden om me aan te nemen en de reactie was schokkend’

Ondanks dat ze sindsdien in de lichaamsmodificatie-industrie heeft gewerkt, wil Taylor – die bipolair is – na het afronden van haar bachelor een andere baan in de geestelijke gezondheidszorg en is ze op weg naar een doctoraat in de psychologie. Ze heeft echter gemerkt dat ze niets dan afwijzingen krijgt sinds ze solliciteert. En ze denkt dat dit komt door haar massale ongewenste inkleuring van haar gezicht “Ik heb geprobeerd te solliciteren naar banen in de geestelijke gezondheidszorg, gewoon als belangenbehartiger,” vertelde Taylor aan The New York Post. “Ik begrijp dat mijn uiterlijk heel anders is en misschien iemand met een eigen aandoening zou kunnen opbeuren.” Toen ze in 2008 wakker werd van wat ze dacht dat een aanranding was, keek Taylor in de spiegel en zag “echt vreselijke dingen” op haar gezicht.

@thedadbot It takes a Team! Go @💚Storm💚 ! Thank you @Removery Laser Tattoo Removal !! #bekind #mentalhealthawareness #tattoo #salvaginghumanity #fyp ♬ Emotional – Bang Nono
z

Fysieke pijn

Nadat ze had gerust van de fysieke pijn en de tatoeages een paar weken had laten genezen, ging ze weer aan het werk in de tattooshop waar ze toen werkte – en ze schokte haar baas. Hij zei: ‘Zo kun je niet leven’,” herinnert Taylor zich. Haar manager bood aan om het “zwart te maken” nadat hij de nare woorden door haar camouflage zag gluren, zodat Taylor “een normaal leven kon leiden”. Hoewel het leven sindsdien een strijd is geweest. Nou, dat was totdat Taylor begon te posten op TikTok over haar trauma en tatoeage beproeving.

Samen met het verzamelen van 22.000 TikTok volgers om bewustzijn te creëren voor geestelijke gezondheid, werd haar situatie opgemerkt door content creator TheDadBot. Karridy Askenasy, oftewel TheDadBot, kwam Taylors TikTok tegen en wilde haar helpen nadat hij geraakt was door haar verhaal. Hij bood aan om het geld te betalen voor het verwijderen van de lasertattoo voor Taylor en ging zelfs op zoek naar een geschikte kliniek die de zware inkt kon verwijderen. Karridy, die meer dan 138.000 volgers heeft, wist niet of hij zich de behandeling volledig kon veroorloven of daadwerkelijk een kliniek kon vinden die bereid was om het te doen. De problemen waar ze mee te maken had, hadden duidelijk een persoonlijk effect op haar,” vertelde hij aan The New York Post.

Bron: Dailystar

aangeklaagd

Vrouw aangeklaagd nadat ze de politie probeerde wijs te maken dat ze was vermoord

studenten

Studenten die ‘paranormale activiteit’ ervoeren, ontdekten dat man in hun kelder woonde