in

Moeder teleurgesteld nadat niemand komt opdagen op verjaardagsfeestje van haar 3-jarige dochter

Moeder diep teleurgesteld nadat niemand komt opdagen op verjaardagsfeestje van haar 3-jarige dochter
Beeld: TikTok @Breanna Strong

Een moeder was teleurgesteld met het feit dat het verjaardagsfeestje van haar 3-jarige dochter niet naar wens is verlopen. Het zit namelijk zo dat je altijd een gezellige tijd wil hebben als je jarig bent. De jarige krijgt de kans om in de spotlight te zijn en alle aandacht te trekken. Dit is wat een moeder voor haar 3-jarige dochter wilde hebben. Helaas is het feestje van haar dochtertje anders afgelopen dan gewenst.

Diep teleurgesteld

Op TikTok heeft de moeder een ruimte gedeeld die heel mooi is gedecoreerd. Hier is waar het allemaal moest gebeuren. De video toont tafels die prachtig zijn versierd en borden en cups met fleurige kleuren. Het moest een gezellige tijd worden voor haar 3-jarige en het is overduidelijk dat de moeder alles op alles gezet heeft om dit voor elkaar te krijgen. In totaal heeft zij 27 kinderen uitgenodigd voor het feestje, maar geen één is komen opdagen. Het is best wel lastig als je je uiterste best hebt gedaan voor niets. En dit is precies hoe de moeder zich gevoeld heeft toen bleek dat geen enkele van de gasten is komen opdagen.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina

Sympathie van haar volgers

Op een bepaald moment is de dochter te zien zitten en genieten van een pizza. Dit is het moment waar je wellicht je emoties niet meer de baas bent. Het 3-jarige dochter van de moeder zou graag willen spelen met haar vrienden en zich speciaal willen voelen op zo een bijzondere dag. In de video die de moeder op TikTok geplaatst heeft, is zichtbaar aangeslagen door het gebeuren. Enkele volgers die het video van de moeder zag, vonden het heel erg. Een volger gaf zelfs aan dat het in haar gezin een regel is dat wanneer haar kinderen een uitnodiging krijgen, ze verplicht zijn te gaan.

Bron: ladbible.com

Bulgaars bedrijf bedenkt het perfecte cadeau voor eenzame vrouwen

Gezin met 9 kinderen onthult: ‘Wij kunnen met minder dan €1500 leven’