in

Vrouw die oogballen laat tatoeëren wordt met de feiten op de neus gedrukt: ‘Is hierdoor blind geraakt!’

Vrouw die oogballen laat tatoeëren wordt met de feiten op de neus gedrukt: 'Is hierdoor blind geraakt!'
Afbeelding: Screenshots Instagram account anoxi_cime

Een vrouw die haar oogballen heeft laten tatoeëren, is met de feiten op de neus gedrukt. En ze heeft daardoor haar vermogen om te kunnen zien kwijtgeraakt. Het is best wel jammer als je niet kan zien, omdat je hierdoor moeilijker kan voortbewegen in het dagelijks leven. Alhoewel dit haar is overkomen, geeft de vrouw toch aan dat ze haar oogbollen altijd donker had gewild.

Laat oogballen tatoeëren

De vrouw heet Aleksandra Sadowska en ze is een populaire influencer op Instagram. Om haar oogballen helemaal met inkt te vullen, heeft ze een studio in Warschau aangedaan. Verwijzend naar haar keuze om dit te doen zei ze het volgende: “Ik heb altijd donkere oogballen gewild, ik dacht dat ze perfect zouden passen bij mijn huidskleur.” Helaas heeft ze door deze beslissing nu problemen om te zien. De vrouw gaf aan dat ze voor een specifieke tattoo artiest gekozen heeft, omdat hij ‘oogballen tatoeëren’ in zijn portfolio had. Maar tijdens het tatoeëren van de oogballen van Aleksandra werden er onherstelbare fouten gemaakt. De tattoo artiest is te diep met zijn naald in de oogballen gegaan en hij gebruikte een inkt die niet goed was voor de ogen.

Bling geraakt erdoor

Volgens de vrouw hield de tattoo artiest haar een indrukwekkend verhaal voor. Over de tattoo artiest zei ze het volgende: “De tatoeëerder had tientallen soortgelijke ingrepen uitgevoerd, althans dat vertelde hij mij. Helaas bleek dit allemaal niet waar te zijn. Hij beweerde ook een medische opleiding te hebben genoten, maar ook deze bewering blijkt dubieus.” Toen de vrouw klaar was met het tatoeëren van haar oogballen, begon ze meteen daarna een verslechterde zicht te ervaren. Ze is hierna verschillende operaties ondergaan, maar het mocht niet baten. Ze koos ervoor om de tattoo artiest aan te klagen.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Instagram @anoxi_cime

Vrouw 'date' mannen met als doel geld te besparen: 'Ze hoefde 2 jaar lang geen boodschappen te doen!'

Vrouw ‘date’ mannen met als doel geld te besparen: ‘Ze hoefde 2 jaar lang geen boodschappen te doen!’

slaap positie

Dit is de slechtste slaap positie voor je rug volgens experts