in

WTFWTF

Vrouw transformeert zichzelf tot levende barbie: geeft meer dan € 80.000 uit!

Beeld: TikTok @babedollbarbie

Barbara Luna Sipos was zo gefascineerd door Barbie-poppen dat ze besloot om één te worden. En nu beweert ze dat ze het te warm heeft om te werken. Ze heeft namelijk meer dan 80.000 euro uitgegeven om zichzelf tot een barbie te transformeren.

Barbie transformatie

Hoewel ze 22 is, is ze nog steeds gefascineerd door de poppen. Barbara beweert dat ze haar baan moest opzeggen toen ze nog een tiener was, omdat mannen altijd naar haar toe zouden komen. Haar fascinatie voor poppen begon al op jonge leeftijd, wat niet ongewoon is. Maar naarmate de tijd verstrijkt, komen de meesten van ons in andere, meer volwassen dingen terecht. Barbara zegt: “Ik wilde er altijd uitzien als een fantasiefiguur of een menselijke pop. Mijn eerste jeugdherinnering is spelen met Barbie-poppen en ik begon mijn ‘dollificatie’ op mijn zeventiende.”

@babedollbarbie #foryou #barbie #livingdoll #barbiedoll #doll ♬ eredeti hang – Barbie 💕

Dollificatie

Dus, als ze eerder te heet was om te werken, wie betaalde dan voor haar “dollificatie”? Ja, haar ex-man natuurlijk. Luna Sipos praat niet graag over haar ex. In plaats daarvan houdt ze vol dat ze zelfs als jonge volwassene zo sexy was dat werken niet mogelijk was. Zij beweert: “Op mijn vijftiende begon ik te werken als assistent bij een makelaar, maar al mijn bazen en zelfs de klanten probeerden seksueel met me te zijn, ook al gedroeg of kleedde ik me toen nooit als een ‘bimbo’, het was mijn uitstraling en charisma dat mannen gek maakte.”

Verder gaf ze aan: “Dus ik realiseerde me dat dit soort werk niet voor mij was, omdat ik in een samenleving leef waar een zeer aantrekkelijke vrouw niet veel opties heeft om haar baan te behouden of een hogere positie te krijgen zonder mannen seks te geven, wat ik niet wilde.” We twijfelen er niet aan dat mannen varkens kunnen zijn, vooral als een meisje aantrekkelijk is. Maar zelfs supermodellen hadden zomerbaantjes, toch hoor je ze nog nooit zo klagen.

Bron: Thoughtnova

Beeld: TikTok @babedollbarbie

Duik van dame op een glijbaan heeft een smartelijk verloop

Duik van dame op een glijbaan heeft een smartelijk verloop

Museum betrapt koppels op camera's: smeekt ze om "de daad" niet meer te doen

Museum betrapt koppels op camera’s: smeekt ze om “de daad” niet meer te doen