in

Model geeft 100.000 dollar uit aan een operatie om ’s werelds grootste meloenen te krijgen

operatie

Een model dat beweert dat ze de ‘grootste meloenen ter wereld’ heeft, heeft onthuld dat het gewicht ervan aanvoelt als een ‘mes dat in haar rug snijdt’.

Operatie

Lorena Fabiana Colotta, ook bekend als Sabrina Sabrok, komt regelmatig in het nieuws vanwege haar ronde figuur en haar door plastische chirurgie ‘geobsedeerde’ uiterlijk. De 52-jarige uit Mexico-Stad heeft alleen al aan haar borst 15 operaties ondergaan sinds haar 25e, toen ze een borstvergroting onderging nadat ze genoeg had van haar ‘platte borst’. Elke borst weegt naar schatting 15 pond en ze hebben meer dan 100.000 dollar gekost. Maar nu hebben de chirurgen van de in Argentinië geboren pornoactrice haar geadviseerd om haar geliefde implantaten te verwijderen vanwege de hevige pijn in haar rug door de forse omvang. Sabrina: “Het heeft mijn hele leven beïnvloed omdat ik de pijn niet kan negeren.

Het voelt alsof er een mes langzaam in mijn rug snijdt, maar ik weiger om mijn borsten te verkleinen, omdat ik mezelf niet kan zien zonder de enorme implantaten. Ik voel me slecht om ze te verwijderen en ik wil het echt niet doen. Sabrina probeert momenteel te revalideren in een poging haar bekende bezit te redden. Ik heb verschillende radiografische onderzoeken gedaan en doe eenvoudige oefeningen. Maar ik heb nog steeds zoveel pijn”, zei ze. Ik weet niet precies wat er zal gebeuren als ik blijf zoals ik nu ben, maar ik denk dat het alleen maar erger zal worden. Het beïnvloedt mijn geest omdat ik denk dat mijn hele carrière baat heeft gehad bij mijn implantaten, dus ik waardeer ze echt. Als laatste optie zal ik ze verkleinen als dat nodig is,” gaf ze toe.

Plezier

De 52-jarige beweert dat ze met plezier zal zakken tot cupmaat C – een scherpe daling ten opzichte van haar huidige 38 TTT-maat. Om haar gedachten van de levensveranderende beproeving af te houden, concentreert de voormalige lerares en Playboy-model zich op jong blijven. Ze beweert dat dankzij haar toptips mensen denken dat ze 20 jaar jonger is. Sabrina voegde eraan toe: ‘Drink geen alcohol, dit is erg belangrijk omdat het je huid uitdroogt en dat wil niemand. Zorg voor veel water zodat je huid volledig gehydrateerd blijft en rook niet want hierdoor verouder je sneller.

Gezond eten is ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je alle vitamines binnenkrijgt die je huid nodig heeft. Sabrina’s reis door de plastische chirurgie is niet van een leien dakje gegaan. Ze klaagde eerder haar plastisch chirurgen aan omdat haar prothetische implantaten in 2016 begonnen af te breken. In die tijd moest ze stoppen met het lopen op hoge hakken en sporten uit angst voor gangreen, wat volgens Merriam-Webster de ‘plaatselijke dood van zachte weefsels door verlies van bloedtoevoer’ is. Haar operaties hebben haar bijna 1 miljoen dollar gekost.

Bron: Dailymail

vrij van school

Deze moeder laat haar dochter van 6 elke maand een dag vrij van school nemen zonder ziek te zijn

sportschool

Atlete pronkt trots met haar ‘bicepsspieren en aderen’ in de sportschool