in

Moeder wordt uitgescholden door vliegtuigpassagier nadat ze eerste klas stoel had geboekt voor haar peuter

peuter in eerste klas
Beeld: Unilad

Een moeder had zwaar te verduren toen een passagier in de eerste klas haar gezin lastigviel en zelfs beweerde dat peuters ‘niet in de eerste klas mochten’.

Eerste klas vliegen

In feite onthulde de moeder van één dat ze al wist dat de passagier onstuimig was voordat het vliegtuig vertrok in het nieuwste verhaal over de tumultueuze wereld van de vliegtuigetiquette. Ze deelde haar verhaal op Reddit en legde uit dat haar man, peuter en zij op dat moment voor Thanksgiving door het land reisden. Nadat haar wederhelft een salarisverhoging had gekregen, besloot het stel zichzelf te trakteren en ‘uit te geven’ aan eersteklasstoelen voor het gezin. Gezien het feit dat hun dochter ook vaak vliegt, zou de tijd voorbij gevlogen moeten zijn.

De moeder legde zelfs trots uit hoe kalm haar bijna driejarige was en schreef: “Mijn peuter is altijd een goede vlieger geweest en heeft in haar korte leven al veel gevlogen. Ze is nog nooit storend geweest of heeft gehuild in een vliegtuig, ook deze vlucht niet. “Ze blijft goed in haar stoel en vertelt ons wanneer ze op het potje moet, eten, een speeltje, etc.” De eersteklas passagier kreeg echter een enorme driftbui toen hij het kleine kind zag. “We gingen vroeg aan boord omdat mijn man gehandicapt is en toen een andere passagier in de eerste klas ons zag, begon hij te schelden,” onthulde de moeder. “We stegen op en alles was goed. Mijn kind viel in slaap tijdens het kleuren, mijn man sliep.”

Ook al viel de kleine in slaap, het lijkt erop dat zelfs het braafste kind geen indruk kon maken op de ongelukkige vakantieganger. De moeder schreef verder: “Ik luister naar muziek als ik een tik op mijn schouder krijg. Het was de man die naar ons keek toen hij aan boord ging en voordat ik ook maar een woord uit kon brengen vertelde hij me dat kinderen niet waren toegestaan in de 1e klas en dat we naar onze ‘echte’ stoelen moesten gaan.”

Wrede beschimping

Hoewel de stewardessen bevestigden dat het gezin er mocht zijn en dat de man hen met rust moest laten, bleef hij de moeder lastigvallen. Toen de familie van boord ging op hun bestemming, vertrok de passagier met een wrede beschimping. “Hij ging terug naar zijn stoel, maar toen we uit het vliegtuig stapten fluisterde hij tegen me dat ik een ‘dikke lul’ was en dat hij te veel geld betaalt voor de eerste klas om omringd te zijn door kinderen,” onthulde de Redditor. Bij aankomst verdedigde de geliefde van de vrouw haar echter niet.

“Mijn kind was het enige kind in de 1e klas en ze heeft zich niet misdragen of zelfs maar gehuild, dus in eerste instantie had ik het gevoel dat ik gelijk had, maar na een gesprek met familie tijdens Thanksgiving vertelden veel van hen me dat we de volgende keer economy moesten boeken omdat mensen extra betalen om te ontspannen in de 1e klas,” legde ze uit.

Vervolgens vroeg ze het forum: “Zijn we echt as omdat we 1e klas vliegen met onze peuter?” Het zal niemand verbazen dat mensen haar in de commentaren hebben verdedigd. “Zelfs als je kind had gehuild, had het niet uitgemaakt omdat je hebt betaald en recht hebt op de stoelen waarvoor je hebt betaald,” beweerde een verontwaardigde Redditor. Ze voegden eraan toe: “…als ze zo graag niet in de buurt van kinderen/andere mensen willen zijn – moeten ze maar privé vliegen…”. Hopelijk is de chagrijnige passagier geen frequent flyer.

Bron: Ladbible

behoeften

Mannelijke escort onthult de schokkende reden waarom Australische vrouwen het meest betalen om hun behoeften te voorzien

uitlopen

Man beweert dat hij voor zijn vrouw mag uitlopen omdat hij ‘alles betaalt’