in

Vrouw onthult: “Mijn man verpestte onze gender reveal en ik gedroeg me als een snotaap en ‘raasde’ waar iedereen bij was”

gender reveal
Beeld: TikTok

Een gender reveal party verliep niet zoals gepland voor een stel toen een echtgenoot de verrassing ‘verpestte’.

Gender reveal verpest

Emma en Mitchell Miller uit de Verenigde Staten organiseerden het feest om samen met familie en vrienden het geslacht van hun ongeboren kind bekend te maken. De opgewonden aanstaande ouders stonden voor een enorm ‘baby’-bord versierd met roze en blauwe ballonnen. Ze hielden ook allebei confettipoppers vast. Het lachende stel begon af te tellen vanaf drie voordat ze het geslacht van de baby onthulden. Meteen na het laatste getal riep iemand ‘wacht!’, maar Mitch knalde zijn confetti voordat Emma de kans had om dat te doen. Emma was niet onder de indruk van het feit dat haar man te hard van stapel liep en kreeg een woedeaanval in beelden die sindsdien viraal zijn gegaan op TikTok.

In de video is te horen hoe ze Mitch vraagt: “Waarom ben je weggegaan?”, voordat ze de confettipopper naar zijn arm gooit en vervolgens boos wegloopt. Mitch aan de andere kant keek verbaasd naar wat hij verkeerd had gedaan. Wanneer je man de gender reveal niet goed doet en je zwangerschapshormonen beginnen te razen waar iedereen bij is,’ zei Emma bij de acht seconden durende clip. Na drie dagen is de video maar liefst 5,8 miljoen keer bekeken, waarbij velen aanvoerden dat de persoon die ‘wacht’ zei de schuldige was, niet Mitchell.

@emmabmillerr gender reveal gone wrong 🫠 #genderreveal #genderrevealfail ♬ original sound – Emma

Beelden

Emma deelde ook beelden van het moment en kon het niet helpen om terug te lachen om de situatie. Ik sta zeker aan jouw kant, wat er ook gebeurt, want zwangerschap… maar ik geef ook de schuld aan de persoon die “nee wacht” zei,’ schreef een vrouw. ‘Ik zou hetzelfde hebben gedaan,’ merkte een ander op, een derde zei: ‘Arme jongen was gewoon opgewonden, maar ook hetzelfde.’ Anderen bekritiseerden Emma omdat ze zich zo kinderlijk gedroeg.

‘Rennen, mijn vent,’ zei een man, een ander voegde eraan toe: ‘hij verdient beter. Moeders konden zich echter maar al te goed inleven in het gedrag en zeiden dat zwangerschapshormonen vaak de overhand kunnen nemen over hoe iemand zich gedraagt. Soms nemen de hormonen je over. Ik ben er vrij zeker van dat hij het niet ter harte nam!” zei er een. Dit is een reden waarom ik het geslacht onder vier ogen met mijn man wilde ontdekken,” voegde een ander eraan toe.

Bron: Dailymail

bord

Bruid wordt boos op bruiloftsgasten omdat ze ‘de kosten van hun bord niet dekken’ met cadeaus

ijzeren long

Man die al meer dan 70 jaar in een ijzeren long leeft, mocht van zijn moeder niet trouwen met verloofde vanwege zijn toestand