in

Vrouw aangeklaagd nadat ze de politie probeerde wijs te maken dat ze was vermoord

aangeklaagd
Beeld: Pexels

Een vrouw is aangeklaagd nadat ze naar verluidt had geprobeerd de politie wijs te maken dat ze was vermoord.

Onderzoek

Ze komt uit Franklin, North Carolina, en er wordt gezegd dat ze zelfs heeft geprobeerd haar vrienden en familie voor de gek te houden. Margaret Frances ‘Maggie’ Elizabeth Sweeney werd voor het eerst als vermist opgegeven op vrijdag (18 augustus). Zoals New York Post meldde, vertelde een van de 37-jarige vrienden de politie van Franklin dat ze vermoord zou worden of al dood was. Daarom begonnen agenten onmiddellijk een onderzoek. De volgende dag werd ze echter veilig teruggevonden in een naburige stad. Brigadier Randy Dula ontdekte dat Sweeney een anonieme tip over haar dood had doorgegeven aan haar eigen vriend en aan de sociale dienst.

“De acties van Sweeney hebben onze afdeling en andere afdelingen vele uren werk gekost die aan andere zaken besteed hadden kunnen worden. “Familie, vrienden en de gemeenschap als geheel waren ook erg bezorgd over Sweeney’s welzijn. Het is niet duidelijk waarom de vrouw precies zou hebben geprobeerd om zowel haar verdwijning als haar dood in scène te zetten. De New York Post meldt ook dat ze ‘woedend’ was op de politie omdat ze een update over haar zaak op Facebook had gezet. Ze schreef blijkbaar in de commentaren: “Sociale media laten ons geloven dat we het recht hebben om te weten over mensen/situaties die niets met ons te maken hebben. “In plaats van steun maken we degenen belachelijk die geen antwoord geven op vragen waar ze zich ongemakkelijk bij voelen. Ik bepaal zelf wanneer/wat/met wie ik in vertrouwen neem. Al heel lang niemand.”

Aangeklaagd

Sweeney is aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte op een politiebureau, het telefonisch doen van een valse aangifte van dood of ernstig letsel en het hinderen van wetshandhavers. Vorige maand nog gaf Carlee Russell uit Alabama toe dat ze zelf had gelogen over haar verdwijning. De 25-jarige werd op 13 juli vermist nadat ze 911 had gebeld en had verteld dat ze een peuter langs de Interstate 459 had zien lopen. Ze beweerde aanvankelijk dat een man uit het nabijgelegen bos was gekomen om naar de peuter te kijken, voordat hij Russell oppakte en haar over een hek liet gaan.

De vrouw beweerde dat ze in een auto was geblinddoekt en gedwongen werd om zich uit te kleden. Later, na thuiskomst, gaf ze echter toe dat ze alles verzonnen had. In een e-mail aan het Hoover politiebureau zei Russells advocaat Emery Anthony: “Mijn cliënt heeft geen hulp gehad bij dit incident. Dit was een op zichzelf staande daad. “Mijn cliënt was niet met iemand of een hotel met iemand vanaf het moment dat ze vermist werd. Mijn cliënt biedt haar excuses aan voor haar daden aan deze gemeenschap, aan de vrijwilligers die naar haar zochten, aan de politie van Hoover en andere instanties en aan haar vrienden en familie.”

Bron: Unilad

Afspraakjes

Vrouw krijgt woedende reacties nadat ze heeft toegegeven dat ze bankgegevens eist van mannen op hun eerste afspraakjes

Vrouw onthult: ‘Ik kan geen baan krijgen met de enorme tatoeage die ik tegen mijn wil heb”