in ,

WTFWTF LOLLOL

Man speelt met één van de gevaarlijkste vissen ter wereld

Man speelt met een van de gevaarlijkste vissen ter wereld
Beeld: TikTok @julianobayd

Een TikTokker heeft een film gemaakt waar te zien is dat hij met een van de gevaarlijkste vissen ter wereld speelt. Dit deed hij nadat hij de vis per toeval ontdekt heeft. Juliano Bayd post regelmatig verschillende video’s over vreemde dieren die hij in Australië tegenkomt. Als het nu gaat om spinnen, krabben of vissen, hij legt ze allemaal op beeld vast.

Gevaarlijkste vissen

In de desbetreffende video is te zien dat de jongen bezig te spelen met een stekelachtige vis. De vis heeft hij gespot in de zee waar het relatief ondiep is. “Weet iemand misschien wat dit is?” Vraagt Bayd in de video. Met zijn vinger beweegt hij de mond van de vis om die te laten ‘zingen’. In zijn omschrijving geeft hij verder aan: “Geen vis is in gevaar met deze actie, Ik ben er zeker van dat ie juist ervan genoten heeft”.

Reacties op video van de man

Verschillende TikTokker’s hebben op de video van Boyd gereageerd. Zij gaven aan dat ze bang waren dat het om een steenvis gaat. Maar gezien zijn ervaring met gevaarlijke zeedieren, is het best wel mogelijk dat hij wel wist wat voor vis het was. “Een van de meest giftige vissen ter wereld” zei iemand aan Juliano. Zijn reactie hierop was: “Een van de schattigste vissen op aarde”. Volgens het Queensland Museum zijn steenvissen een van de meest giftigste soorten. Ze komen voor in ondiep water in het noorden van Australië.

@julianobayd no fish were harmed in this interaction, infact jm pretty sure he enjoyed it 🐠 #fish #venom #venomous #dangerous #beach #beachvibes ♬ Betty (Get Money) – Yung Gravy

De symptomen

Als je gestoken wordt door een steenvis, kan dit voor problemen zorgen. Je kan last krijgen van pijnen die ondraaglijk zijn en dagenlang kunnen aanhouden. In het ergste geval kan er spierverlamming optreden, moeilijk ademhalen en problemen met je hart. Gelukkig is er een kuur ontwikkeld voor mensen, die door een steenvis zijn gestoken. Mocht je de pech hebben om gestoken te worden door een steenvis, dan kun je deze kuur goed gebruiken.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @julianobayd

Man zegt dat citroensap hem onzichtbaar maakt en berooft banken

Mamma Mia! Verrast fans met dinnershow in Rotterdam