in

Vrouw veroorzaakt aanrijding onderweg naar de kerk: weigert om bescheiden te overleggen

Beeld: TikTok @aleem.khan7

Op het internet is er een video opgedoken van een vrouw die het vertikt om haar auto gegevens te overleggen. Dit gebeurde nadat ze een aanrijding veroorzaakte onderweg naar de kerk. De benadeelde Alim Khan filmde het heel gebeuren.

Vrouw veroorzaakt aanrijding

In de video is de blauwe Nissan van de vrouw duidelijk te zien naast de witte Audi van de vader van @aleem.khan7. De deuk- en schroeischade is zichtbaar te zien aan de auto van de vader. Op een gegeven moment vraagt de vrouw: “Ben ik tegen je auto aangekomen?” Aleem gaf hierop als antwoord: “De auto van mijn vader is duidelijk beschadigd, hoezo bedoel je of je tegen me auto ben aangekomen?” Aan de hand van de video is duidelijk te zien dat er een blauwe streep over het lakwerk van de Audi is ontstaan. Terwijl hij naar de schade verwees zie Aleem: “Kijk hier naar mijn auto.” De vrouw is er heilig van overtuigd dat ze niets misdaan heeft. In de video kun je haar horen schreeuwen: “Leugenaar, leugenaar!”

@aleem.khan7 Make her famous! #fyp #hitandrun #viralvideo #carcrashvideos #baddrivers ♬ original sound – A.K💥

Weigert bescheiden te overleggen

Een vrouw die in de buurt was sprak met Aleem en de vrouw. Deze vrouw bevestigde inderdaad dat de Audi van Aleem was aangereden en dat de vrouw de veroorzaker was van de aanrijding. Aleem zei aan de vrouw dat hij de politie zou bellen en vroeg: “Heb je een rijbewijs?” Uiteindelijk zei de vrouw dat ze onderweg was naar de kerk en gaf toe dat zij de veroorzaker was van de aanrijding. Sinds de video online werd gedeeld, is deze meer dan zes miljoen keer bekeken, waarbij mensen versteld stonden dat de vrouw niet kon inzien dat zij de veroorzaker was. Iemand reageerde met: “Dacht ze echt dat ze door te schreeuwen gelijk zou krijgen?”

Bron:Ladbible

Beeld: TikTok @aleem.khan7

Tatoeëerder pronkt met sproeten die ze heeft getatoeëerd op klant die hiervoor 900 mijl gereisd heeft

Tatoeëerder pronkt met sproeten die ze heeft getatoeëerd op klant die hiervoor 900 km gereisd heeft

Vrouw opent kluis in huis die ze gekocht heeft bij de veiling: moest de politie bellen!