in

Expert onthult dat een persoon elke week de daad zou moeten doen

Beeld: TikTok @coachjakemaddock/ Pexels

Vele koppels vragen zich vaak genoeg af als ze de daad wel genoeg doen. Nou, een echte expert heeft die vraag nu beantwoord. Jake Maddock is een relatiegoeroe en geeft advies aan koppels over hoe ze hun vonk levend kunnen houden.

Relatie-expert

In een recente post op zijn TikTok-account besprak hij het onderwerp seks, en/of we er wel genoeg van krijgen. Hij zegt dat het heel belangrijk is om de daad te doen in je relatie, omdat het een aantal voordelen heeft. Maddock zegt dat het voor onze ‘mentale en fysieke gezondheid’ kan zorgen en ook helpt om onze hormonen te reguleren. En wie wil dat nu niet, hè?

In de video reageerde Maddock op een vraag over wat de juiste hoeveelheid is om de daad te doen. Hij zegt: “Er zit een hele hoop wetenschap achter. Uit studies blijkt dat het voor vrouwen heel goed is om drie keer per week een orgasme te krijgen.

@coachjakemaddock It's good for your physical and mental health #jakemaddock ♬ original sound – Jake Maddock

Goed voor je lichaam

“Het is goed voor je mentale gezondheid, je fysieke gezondheid, en het is goed voor je lichaam. “Goed voor de hormonale regulatie van mannen, mentale gezondheid, fysieke gezondheid. Er gebeuren veel goede dingen. “Twee tot drie keer per week de daad doen helpt je ook om een goede band met elkaar te krijgen.”

Hij zei ook dat het gemakkelijk is voor mensen in langdurige relaties om een beetje ‘lui’ en comfortabel te worden, wat een domino-effect heeft op de hoeveelheid seks die koppels hebben. Maddock gelooft dat het essentieel is dat koppels regelmatig intiem met elkaar zijn om het vol te houden. Hij voegt eraan toe: “Mensen in langdurige relaties lijken lui te worden en gaan van ‘één keer per week is prima’, ‘één keer per maand is prima’, ze worden steeds luier, en je drijft uit elkaar. “Dus twee tot drie keer per week houdt mensen echt op het goede spoor.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @coachjakemaddock

Vrouw onthult hoe je € 180.000 per jaar kan verdienen door je uitwerpsel te doneren

Dit zijn enkele Monster versus Barbie-transformaties!

Dit zijn enkele Monster versus Barbie-transformaties!