in

Vrouw neemt alle snoepjes mee en geeft haar zoon de schuld als ze betrapt wordt

Er is altijd wel iemand die met Halloween een paar snoepjes te veel uit de emmer pakt. Maar gezinnen waren gisteren in shock toen een vrouw alle snoepjes uit een aantal verschillende huizen pakte en haar zoon de schuld gaf.

Geeft haar zoon de schuld

In een bericht op Reddit is te zien hoe de moeder en haar zoon, die verkleed is als Spider-Man, een handvol snoepjes uit één huis pakken en in hun snoepemmer doen. Sommige huizen laten snoep en chocolade in schalen of emmers voor de deur staan, zodat zij en hun familie niet gestoord worden of als ze ook aan het trick or treaten zijn of aan het werk zijn.

Bij één huis vraagt de eigenaar aan de moeder om “alsjeblieft wat achter te laten voor de andere kinderen”. Ze antwoordt dat ze op zoek waren naar pindakaas-M&M’s. Maar het lijkt erop dat de eigenaars haar op hun deurbel hadden aangekeken. “Ja, ik weet dat je de hele bak hebt meegenomen,” zegt hij. “Ik zag je op de camera.” De moeder gooit dan wat terug uit haar emmer, terwijl ze haar zoon lijkt uit te schelden en hem zegt ‘kom op’.

Andere slachtoffer

Maar het lijkt erop dat het tweetal bij het volgende huis doorgaat, waarbij de jongen van de trap afloopt met een emmer vol lekkers. En andere Redditors waren geschokt door de video, met veel commentaar terwijl anderen hun eigen ervaringen deelden. Een persoon schreef: “Geweldige les om haar kind te leren.” Terwijl een ander zei: “Wie heeft er nou zoveel snoep nodig?” En een derde voegde eraan toe: “Ik nam vroeger van elk huis 1 snoepje en mijn ouders zorgden ervoor dat ik niet meer nam. Dit kind heeft het tegenovergestelde extreem.”

“Dit is waarom ik geen snoep uitdeel voor mensen”, schreven ze. “De eerste mensen die bij mijn huis stopten namen AL het snoep. “Ik wilde zelf geen snoep uitdelen en dacht dat de mensen in mijn buurt fatsoenlijke mensen waren. Dat was de laatste keer dat ik snoep kocht voor trick or treaters. Nu koop ik gewoon snoep voor mezelf en geniet van mijn avond.”

Bron: Ladbible

Cosmetische chirurgie fanaten reageren op internet trollen

Ongepaste Halloween outfit kost influencer haar relatie: Haar achterwerk kon iedereen zien!

Ongepaste Halloween outfit kost influencer haar relatie: iedereen kon haar achterwerk zien!