in

Deze hond heeft honger en laat zijn baasje op een hilarische manier weten!

Huisdieren hebben hun eigen manieren om met hun huisgenoten te communiceren, vooral als het gaat om eten krijgen, traktaties willen of vragen om te mogen wandelen. En ook dit schattig hondje communiceert op zijn eigen manier met zijn huisgenoot.

“Heb je honger?”

In een verrukkelijke video die op Reddit is gedeeld, is te zien hoe de hond schattig reageert op het woord ‘honger’. De clip is zelfs zo schattig dat mensen op Reddit eisen dat de hond onmiddellijk wordt gevoed. “Heb je ‘honger’?” zegt het bijschrift dat is gedeeld samen met de video die is geplaatst op Reddit aww subreddit. Bekijk hieronder de video en laat je hart veroveren:

“Hij is te schattig”

De video, heeft al meer dan 22.000 upvotes en tonnen reacties verzameld. “Hij is te schattig”, schreef een Reddit gebruiker. “Geef die hond wat te eten”, deelde een ander. “Ha-ha! Onze katten doen hetzelfde als je “kip, rijst en erwten” noemt. Het is alsof de “rijst en erwten” op het einde het legitiem maakt dat er kip zal zijn!” voegde een derde toe, pratend over hun eigen huisdieren. “Voer de verdomde hond al!” post een vierde.

Bron: Hindustantimes

Beeld: Reddit

Vrouw werd levenslang gepest om haar gewicht en hoe ze er nu uitziet zal je verbazen…

Vrouw doet danst met verdomt veel bijen op haar lichaam en vindt het nog leuk ook