in

Man onthult: ‘Ik werd afgewezen tijdens sollicitaties om de tatoeages in mijn gezicht’

Tatoeages in gezicht

Drew Baptiste is vaker afgewezen om de vele tatoeages die hij heeft in zijn gezicht. Maar zag hier een kans in die velen niet konden krijgen.

Tatoeages in mijn gezicht

De 31-jarige Drew wordt regelmatig aangezien voor ex-gedetineerde, door de vele tatoeages die hij heeft met name in zijn gezicht. Sinds zijn 18e is hij verslaafd aan het zetten van tatoeages en heeft inmiddels een groot deel van zijn lichaam en gezicht al vol.

Drew, die opgroeide in Trinidad en Australië, verteld dat hij meestal of hele positieve of juist negatieve reacties krijgt als mensen hem zien. Op zich trok hij zich hier niet veel van aan tot hij naar de VS kwam en geen werk kon vinden. Het ondenkbare gebeurde toen Drew via TikTok werd benaderd door een modellenbureau. Zonder enige ervaring en kennis lukt het hem vervolgens om shoots binnen te halen voor grote namen als Gucci en Vans.

Spijt

Het zetten van tatoeages is voor Drew een manier om zichzelf te uiten.” Mijn familie waarschuwde me wel altijd om het niet te doen, maar het kon mij niet schelen”. Drew heeft echter geen spijt van zijn keuze, dankzij zijn unieke voorkomen heeft hij inmiddels een nieuwe carrière.” Ik voel mij onverslaanbaar als ik voor de camera sta” aldus Drew die nu in Los Angeles woont. Als advies geeft hij wel mee dat mensen rekening moeten houden als ze zelf nadenken over het zetten van tatoeages in het gezicht.

Bron: Truly

Beeld: YouTube

Dronken dame slaat een fles Desperado op hoofd van slachtoffer en schopt een tweede tegen de grond!

Dronken dame slaat een fles Desperado op hoofd van slachtoffer en schopt een tweede tegen de grond!

Man die € 21636.11 uitgaf om op een wolf te lijken wil gewoon vrij zijn van menselijke relaties!

Man die € 21636.11 uitgaf om op een wolf te lijken, wil gewoon vrij zijn van menselijke relaties!