in

Braziliaanse tatoeëerder verandert zichzelf in duivelse lookalike

Beeld: Youtube @Pk Chronicles

De Braziliaanse tatoeëerder Michel Faro Prado heeft lichaamsmodificatie naar een nieuw niveau getild. Hij heeft zichzelf namelijk getransformeerd in een duivelse lookalike.

Duivelse lookalike

Diabao Praddo of Devil Praddo, veranderde zijn uiterlijk door 80% van zijn lichaam te tatoeëren. Hij maakte zijn neus kleiner en verwijderde een van zijn ringvingers om een ​​klauwachtige hand na te bootsen. Hij heeft ook hoektanden geslepen en hoorns geïmplanteerd. “In de duivel veranderen was niet iets wat ik van plan was, het was niet mijn idee”, zei Prado. “Het sinistere trok me aan.”

Dakloos

Als je een dakloze en drugsverslaafde bent, helpen die moeilijke jaren je om een betere man te worden die constant werkt aan zelfkennis, zei de 46-jarige tatoeëerder. Ondanks zijn angstaanjagende imago zegt Prado dat hij een goed hart heeft. Zijn vrouw Carol Praddo, die bekend staat als Demon Woman, veranderde ook haar lichaam om in het beeld te passen.

Het echtpaar uit Sao Paulo heeft de afgelopen vijf jaar de meest extreme veranderingen ondergaan. Hoewel hij te maken heeft gehad met vooroordelen en haat, heeft Prado geleerd zich niets aan te trekken van wat anderen van hem denken. “Wat ik verlang, verschilt van de gevestigde patronen van de samenleving,” zei hij. “Ik ontvang zoveel liefde, dat het (vooroordeel) zo klein is geworden.”

Bron: Reuters

Beeld: Youtube @Pk Chronicles

Vrouw krijgt borg niet terug nadat ze een erwt gelaten heeft in haar huurruimte!

Vrouw krijgt borgsom niet terug: heeft een erwt in de vriezer gelaten!

“Only model” wordt beschuldigd: “Je hebt je vriend vermoord”