in

Man wordt aangevallen door python die door zijn raam glibberde Hij probeerde zijn tanden in zijn arm te zetten’

python
Beeld: Pexels

Een man werd aangevallen door een 11ft grote python die door zijn raam glibberde en probeerde zijn tanden in zijn arm te zetten.

Aangevallen door python

Rob Byrne, die lichte verwondingen opliep, roept slangeneigenaren op om verantwoordelijker te zijn – nu de brandweer een toename meldt van het aantal meldingen van ontsnappingen door slangen. De mannetjespython viel hem aan nadat hij door het raam van zijn serre was geklommen. Hij zei: “Zijn giftanden raakten mijn arm en trokken bloed toen hij probeerde zijn tanden in mijn arm te zetten. De heer Byrne, uit Bishopstoke in Hampshire, voegde eraan toe dat de situatie ‘veel erger’ had kunnen zijn als hij niet snel had gereageerd. De slang is gevangen en zit momenteel in een reptielenopvangcentrum in Tonbridge in Kent – een eigenaar moet zich nog melden om de slang op te eisen. De heer Byrne zei dat de python die hem aanviel ‘duidelijk van iemand was’.

Ze zijn niet inheems in dit land, dus iemand is onverantwoordelijk geweest en heeft hem losgelaten, of hij is ontsnapt door ontoereikende maatregelen,” zei hij. Jim Green, van de Hampshire and Isle of Wight Fire and Rescue Service, zei dat ze een aantal meldingen hebben gehad van ontsnapte slangen tijdens de zomer. Hij zei dat dit het gevolg kon zijn van het feit dat eigenaren niet in staat waren om de elektriciteit te betalen die nodig is om de slangenverblijven te verwarmen. Als mensen de elektriciteit niet kunnen betalen, dan moeten ze iets verantwoordelijks doen met hun huisdier”, voegde hij eraan toe. De heer Byrne sloot de deuren van zijn serre toen hij merkte dat de slang door de jaloezieën voor zijn raam bewoog.

Slagtand

Ze greep met één slagtand de achterkant van mijn arm en de andere slagtand raakte verstrikt in mijn poloshirt,” zei hij. Toen ik hem wegduwde, trok hij zich terug tot halverwege de serre, maar hij zette me vast in de hoek en zwaaide en keek naar me. Op dat moment kwamen mijn vrouw en kleindochter de serre binnen, zagen het en gilden. Dat moet het bang gemaakt hebben, want het kroop langzaam terug uit het raam. Het National Centre for Reptile Welfare zei dat de python ‘duidelijk goed verzorgd’ was.

Directeur van de liefdadigheidsinstelling Chris Newman zei dat het ‘hoogst ongebruikelijk’ was om een 11ft python te zien, aangezien de meeste die ze ontvingen tussen de 4 en 5ft waren. Hij voegde eraan toe dat mensen ‘goed moeten nadenken’ voordat ze een slang kopen, omdat het ‘ontsnappingskunstenaars’ zijn. Je hoeft je maar een seconde om te draaien en de slang is verdwenen en we raden echt af om slangen mee te nemen in de tuin,” zei hij. De heer Newman drong er sindsdien bij slangeneigenaren op aan om te controleren of de behuizingen van hun huisdier veilig zijn. Hij zei dat in sommige slangen de ventilatieopeningen verkeerd zijn bevestigd.

Bron: Dailymail

dessertbuffet

Hotel biedt excuses aan voor het plaatsen van vrouw zonder kleren op dessertbuffet

micropenis

Vrouw voelt zich ‘voorgelogen’ nadat ze ontdekt dat haar man een micropenis heeft