in

Bruidsboeket gooien leidt tot gevecht tussen familieleden

Bruidsboeket gooien leidt tot handgemeen tussen familieleden
Beeld: YouTube @ The Viral

Tijdens een huwelijk is het genieten geblazen voor familie, vrienden en kennissen. Twee mensen geven op die dag elkaar het jawoord en beloven elkaar voor de rest van hun leven trouw. Tijdens een huwelijksvoltrekking heeft de bruid een bruidsboeket in haar handen. In de meeste gevallen gooit ze deze naar achteren om gevangen te worden door een ‘gelukkige’ familielid. Dit gebeuren is tijdens een huwelijk anders afgelopen dan verwacht.

Bruidsboeket gooien tijdens huwelijk

De video die op YouTube te zien is toont een huwelijksvoltrekking in een mooi gedecoreerde ballroom. Er is een bruid te zien die zich opmaakt om haar bruidsboeket te gooien naar achteren. Achter haar zijn er dan verschillende familie leden die geduldig wachten op het moment. Er is een man te zien die de groep familieleden in toom houdt om niet te dichtbij te komen. Het gooien van een bruidsboeket is een oude traditie die vaker gedaan wordt tijdens huwelijken. De grondgedachte achter deze traditie is dat degenen die het vangt binnenkort zal trouwen. Dus je kunt je voorstellen dat degenen die trouwplannen hebben het daadwerkelijk willen vangen.

YouTube @ The Viral

Gevecht tussen familieleden

In de meeste gevallen geschiedt het gooien van een bruidsboeket zonder ruzie. Maar de video laat iets heel anders zien. Op het moment dat de bruid haar bruidsboeket naar achteren gooide, ontstond er een gevecht. Het ging in deze om twee familieleden. In eerste instantie leek het veel erop dat het gaat om een ‘gezonde strijd’. Maar al snel bleek dat het ernstig aan toe gaat en dat de twee verwikkeld zijn in een klein gevecht. Uiteindelijk moesten ze uit elkaar gehaald worden door andere familieleden. Door het hele gevecht is het bruidboeket helemaal verpest. Je kon duidelijk merken dat de twee het duidelijk aan de stok met elkaar hebben gehad.

Bron: mancho.be

Maak kennis met de vrouw die deze Halloween met een geest trouwde!

Vrouw beweert dat ze door de douane werd vastgehouden omdat ze ’te mooi’ was