in

Man springt van een boot en zwemt om hulp aan te bieden bij massale vechtpartij die uitbreekt op kade

boot
Beeld: TikTok

Schokkende nieuwe beelden van de vechtpartij aan de rivier in Montgomery tonen het moment waarop een man vanaf een boot in het water sprong om te helpen.

Springen van boot

Op de beelden, die vanaf het land zijn gefilmd, is te zien hoe een tiener van de historische Harriott II springt, een drie verdiepingen hoge dinercruiseboot die lag te wachten om aan te meren toen de vechtpartij plaatsvond. De beelden gingen op zondag (6 augustus) van een chaotische vechtpartij in Alabama viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een groep mannen een havenarbeider aanvalt nadat een confrontatie tussen een van de mannen en de werknemer zou zijn uitgelopen op een gevecht. Naar verluidt brak de situatie uit nadat de medewerker de mensen vroeg hun boot van de pier te halen omdat een veerdienst daar moest aanmeren. Maar de groep schippers weigerde. Dit meningsverschil leidde tot een confrontatie die verder escaleerde, toen meerdere mensen betrokken raakten bij de vechtpartij aan de waterkant.

Getuigen haalden hun telefoons tevoorschijn om het incident vast te leggen toen steeds meer mensen zich bij het gevecht aansloten. De 16-jarige in de nieuwe beelden, die de bijnaam ‘Zwarte Aquaman’ kreeg omdat hij letterlijk in actie kwam door naar de plek te zwemmen om een havenarbeider te helpen, wordt alleen Aaren genoemd. Makina Lashea, een vertegenwoordiger van de familie van de jongen, gaf namens zijn familie een verklaring vrij op Facebook die als volgt luidde. In het aangezicht van tegenspoed schoot Aaren onbaatzuchtig een collega te hulp. En toonde hij moed die zijn leeftijd te boven ging.

@sunshine_diggity original by @π“†π“Šπ“Žπ“Šπ’Άπ“ƒ β™‘ This makes me so happy. I posted the same clip before the details were out that the man attacked was co-captain Damien Pickett, not a security officer. and young Aquamayne DID know the man being attacked, because he was an employee as well. Eternal props to everyone involved. you set a precedent that will change the world. #montgomeryriverboatbrawl #montomerybrawl #alabamariverboatbrawl #cincodeagosto #bamaboatbrawl #alabama #montgomeryriverboatbrawl #montgomeryriverboatfight #dayofthechair ♬ original sound – Spencer Smilanick

Liefde en steun

“De overweldigende liefde en steun vanuit alle hoeken van de staat en de omliggende gebieden hebben Aaeren diep geraakt.” De beelden werden gedeeld door TikToker @naiderri_quyuan die de video van een bijschrift voorzag: “Homie verdient een Olympische medaille.” Op foto’s die na afloop van het gevecht op sociale media werden geplaatst, is te zien hoe een groep mannen geboeid op het ponton zit. Ondertussen werden anderen weggeleid door politieagenten. Er loopt een onderzoek naar het incident.

Burgemeester Steven Reed zei in een verklaring: “Gisteravond heeft de politie van Montgomery snel gehandeld om verschillende roekeloze individuen aan te houden voor het aanvallen van een man die zijn werk deed. “Er worden arrestatiebevelen getekend en het recht zal zegevieren.” Hij voegde eraan toe: “Terwijl ons politiekorps deze ontoelaatbare acties onderzoekt, moeten we niet ongevoelig worden voor elke vorm van geweld in onze gemeenschap. “Degenen die voor geweld kiezen, zullen door ons strafrechtsysteem ter verantwoording worden geroepen.”

Bron: Unilad

cruiseschip

Echtpaar besluit permanent op cruiseschip te wonen nadat ze ontdekken dat het goedkoper is dan een hypotheek te betalen

loterij

Vrouw die $ 10 miljoen loterij jackpot won en verloor adviseert dat je niemand moet vertrouwen