in

Maak kennis met de 60-jarige met buikspieren van staal die regelmatig voor 40 wordt aangezien

Maak kennis met de 60-jarige uit Essex met stalen buikspieren, die dankzij zijn fitnessobsessie regelmatig voor 40 wordt aangezien. Verder zegt dat hij wil worden als zijn idool Arnold Schwarzenegger.

Stalen buikspieren

Vader van zeven Perry Higley begon in zijn vroege twintiger jaren naar de sportschool te gaan. En hij werd al snel gespierd met uitpuilende spieren en keiharde buikspieren. Hij gaat nu zes keer per week en traint elke dag een andere spiergroep en wil net zo gespierd en gebeiteld worden als zijn “sportschool-spiratie” Arnold Schwarzenegger tijdens zijn Terminator-dagen. Perry heeft gekozen voor een “schoon dieet” – bestaande uit kip, biefstuk, zoete aardappelen, broccoli en rauwe eieren. Waaraan hij zich al tientallen jaren strikt houdt.

Hij zegt dat mensen regelmatig zeggen dat hij er 20 jaar jonger uitziet dankzij zijn versnipperde lichaamsbouw. En zegt verder dat hij geen plannen heeft om op oudere leeftijd te stoppen met ijzer pompen. Bouwvakker Perry, uit Chelmsford, Essex, zei: “Er is geen geheim, het is gewoon training en dieet. “Ik heb altijd gelet op wat ik eet en deed graag veel oefeningen om mezelf fit en gezond te houden.

Aangezien als twintigjarige

“Ik word altijd aangezien voor 20 jaar jonger dan ik ben. Toen ik een paar dagen geleden iemand mijn leeftijd vertelde terwijl ik in de sportschool was, viel zijn mond open. “Veel mensen worden jaloers, ze willen er niet voor werken. En ik word ervan beschuldigd vals te spelen door steroïden te gebruiken.

“Mensen kunnen zeggen wat ze willen, het kan me niet schelen. Ik heb een beter lichaam dan de meeste kerels van de helft van mijn leeftijd. “Het geheim is dat je je gewoon inzet, want niets is makkelijk. Perry heeft zeven kinderen in de leeftijd van 36 tot negen jaar. De jongste deelt hij met zijn huidige partner, Rachel Croudace, 35, een verpleegster in de geestelijke gezondheidszorg.

Bron: Thurrockgazette

Beeld: YouTube @SWNS

Danseres die gepest werd verrast vriend en vijand!

Danseres die gepest werd verrast op een creatieve manier haar pestkoppen

Beste vrienden schilderen naaktportretten van elkaar

Beste vrienden schilderen pikante portretten van elkaar