in

Vrouw doodsbang na vinden van 18 schorpioenen in koffer na vakantie

Beeld: Unsplash

Een vrouw uit Oostenrijk kreeg de schrik van haar leven toen ze 18 gevaarlijke schorpioenen in haar koffers heeft ontdekt. Dit gebeurde nadat ze een terug keerde van een vakantieperiode in Kroatië.

Hoogstwaarschijnlijk meegereisd

De onbekende vrouw was thuis aan het uitpakken toen ze plotseling een heleboel schorpioenen zag. Hoogstwaarschijnlijk zijn de schorpioenen bij terugweg ook met haar meegereisd. Toen ze de ontdekking deed, heeft ze meteen contact gemaakt met de desbetreffende die haar kon helpen met het verwijderen van deze gevaarlijke spinachtige dieren. De instantie die haar assisteerde, gaf het volgende aan: “Vanmiddag zijn we door een vrouw uit Natterbach gebeld. In haar koffers zijn er schorpioenen zich gaan nestelen.”

https://www.youtube.com/watch?v=JB1fxHAAzCU
YouTube @ Turning Point

Niet de eerste keer

De instantie gaf verder aan dat het gaat om een schorpioen met baby’s gaat. Ze zijn allemaal op een veilige manier verwijderd en ondergebracht in een dierenasiel te Linz. Ondanks het feit dat het om een zeldzame gebeurtenis gaat, hebben verschillende mediahuizen melding gemaakt dat dit niet de eerste keer is. Bij drie afzonderlijke gevallen zijn er namelijk ook schorpioenen ontdekt in tassen van toeristen, die terug waren van vakantie. Bij een andere dame in Linz is er ook een schorpioen ontdekt in haar appartement nadat zij terug was van een vakantieperiode.

Nog meer schorpioenen

September vorig jaar is er ook melding gedaan van een schorpioen die is ontdekt in een huis in Upper Oostenrijk. Ook dit keer was het iemand die terugkeerde van een vakantie uit Kroatië. Het is gebleken dat niet alleen mensen uit Oostenrijk dit probleem ervaren. Eerder dit jaar heeft een Britse man ook een lugubere ontdekking gedaan van een gevaarlijke spin in zijn koffer. Dit heeft hij ontdekt na een vakantie die hij in Cyprus heeft doorgebracht. Gelukkig zijn al deze mensen ongedeerd gebleven en hebben zich geen levensbedreigende situaties zich voorgedaan.

Bron: Unilad

Beeld: Youtube/ Unsplash

Baas laat scheten in het midden van een belangrijke vergadering

10 feiten die moeilijk te geloven lijken maar toch helemaal waar zijn