in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw snakkend naar lucht aangetroffen in lijkzak nadat ze vermoedelijk dood werd verklaard!

Vrouw snakkend naar lucht aangetroffen in lijkzak nadat ze vermoedelijk door werd verklaard!
Beeld: YouTube @Raar Maar Waar

Een vrouw is snakkend naar lucht in een lijkzak aangetroffen. Vermoedelijk komt dit omdat ze ter dood werd verklaard. Als je dit zo leest, dan is schijndood het eerste wat in je opkomt. Tijdens een bizarre gebeurtenis weet je nooit hoe zaken kunnen lopen tot op het moment dat je het heel verhaal hoort of leest.

Snakkend naar lucht in lijkzak aangetroffen

Zoals eerder aangegeven werd de vrouw happend lucht naar aangetroffen in een lijkzak. Dit was nadat ze vermoedelijk kwam te overlijden in haar verzorgingstehuis en naar een uitvaartcentrum was gestuurd. Iedereen moet eens het tijdelijke met het eeuwige verwisselen, maar dit wil niemand ervaren. Opmerkelijk was dat drie mensen van de instellingen haar hebben geïnspecteerd. Pas daarna heeft iemand kunnen vast stellen dat ze nog leefde. De vrouw werd dood verklaard, nadat ze van de ene zorginstelling naar een andere werd verhuisd. De vrouw leed aan een beginnende dementie, angst en depressie. Eind december werd ze naar een hospice centrum overgeplaatst.

Beeld: YouTube @ABC7 News Bay Area

Vermoedelijk dood verklaard

Uit het onderzoek is gebleken dat een medewerker de toestand van de vrouw zag en meteen een specialist inschakelde. Deze specialist kon bij de vrouw geen hartslag of enig teken van leven opmerken. Een uur later werd de vrouw dood verklaard. Later op de dag werd de vrouw in een lijkzak overgebracht naar een lijkenhuis. Tijdens het verplaatsen van de vrouw was er nog steeds geen teken van leven te bespeuren bij de vrouw. Twee uur later zou de situatie helemaal veranderen. Toen de vrouw aankwam bij het lijkenhuis werd de zak waarin ze was opengemaakt. Op het moment dat het lijkzak werd opengemaakt, merkte men op dat de vrouw nog leeft. Hoe het kan dat dit zich heeft afgespeeld, blijft een grote vraag.

Bron: ladbible.com

Moeder bekritiseerd: 'Heeft een riem aan de rugzak van haar zoon gebonden'

Moeder bekritiseerd: ‘Heeft een riem aan de rugzak van haar zoon gebonden’

Huwelijksreis verpest

Huwelijksreis van koppel verpest door ‘stinkende’ passagier