in

Buren uiten bezwaren over model die zonder kleren in haar huis loopt

naakt in huis
Beeld: Instagram @ sexy_beatz_dj

Een Braziliaanse vrouw kreeg onlangs een verrassende boodschap van haar buurvrouw, waarin haar werd verzocht om in haar eigen huis meer kleding te dragen.

Meer kleding aantrekken in eigen huis

Elis Nesbsniak werd onlangs verrast toen ze haar brievenbus opende. Als dj uit de Braziliaanse stad Curitiba en bijverdienend als OnlyFans-model, vond ze een briefje van haar buurvrouw. Het leek erop dat de buurvrouw het zat was dat Elis vaak naakt rondliep in haar eigen huis. “Buurvrouw, zou je alsjeblieft kunnen stoppen met het tonen van je naakte lichaam voor het raam? Niemand wil dit zien,” luidde de boodschap.

De klacht van haar buurvrouw kwam hard aan bij de brunette, maar ze heeft geen intentie om naar haar te luisteren. “Ik was geschokt, maar ik ga mijn gedrag niet veranderen of doen wat zij wil. Ik ben in mijn eigen huis en draag gewoon een bikini die elke vrouw zou dragen op het strand of bij het zwembad. Als haar echtgenoot naar me gluurt, is dat haar probleem en niet het mijne”, reageerde ze in Daily Star. Ze voegde eraan toe: “Ik heb niemand geprovoceerd of mijn lichaam te koop aangeboden. Dit komt voort uit jaloezie en onzekerheid bij andere vrouwen.”

Bron: Zita

begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer beweert dat zijn partner en vader er samen vandoor gingen nadat hij ontdekte dat ze intiem waren

leeftijdsverschil

Onderzoek toont aan dat een leeftijdsverschil verschil van 20 jaar bijna altijd in tranen eindigt