in

Epic Fail: Vrouw springt vanaf grote hoogte in publiek

Misschien heb je wel eens iemand zien crowdsurfen of heb je het zelf wel eens gedaan. De vrouw in de volgende video sprong vol vertrouwen van een grote hoogte in de menigte in de hoop om opgevangen te worden.

Springen van een grote hoogte

Crowdsurfen is wanneer iemand van bijvoorbeeld een podium springt in de menigte op feesten of concerten. Het is dan de bedoeling dat de persoon “opgevangen” wordt door het publiek beneden en zo door de lucht op de handen van de menigte ‘surft’. En ja, de dame in de onderstaande video dacht dat er niets mis kon gaan toen zij zich van een grote hoogte liet vallen. Helaas vergiste zij zich ernstig en kwam met een grote smak op de grond terecht.

Vertrouwen

Bij crowdsurfen gaat het allemaal om het vertrouwen dat je wordt opgevangen. Het was duidelijk dat de dame in kwestie dat wel had, maar dat het publiek het liet afweten. “Regel nummer 1: Vertrouw niemand” gaf iemand in de comments als advies. Terwijl een ander juist opkwam voor het publiek en zei dat er te vroeg gesprongen werd. “Om eerlijk te blijven met het publiek… Ik hoorde “bij 3″. En ze sprong bij 1.” Hopelijk heeft ze de volgende keer een beter publiek en meer geluk!

Bron: Zita.be

Beeld: Instagram @whatcouldgowrongg

Vrouw teleurgesteld: tattoo verschilt met wat ze in gedachten had

Vrouw teleurgesteld: tattoo verschilt met wat ze in gedachten had

TikTokster gaat tot het uiterste om een zongebruinde huidskleur te krijgen

TikTokster gaat tot het uiterste om een zongebruinde huidskleur te krijgen