in

Vrouw voelt zich ‘voorgelogen’ nadat ze ontdekt dat haar man een micropenis heeft

micropenis
Beeld: Pexels

Een koppel dat een jaar samen was voordat ze in het huwelijksbootje stapten wachtte tot hun huwelijksnacht om seks te hebben. Hoewel het koppel “een paar keer bijna vreemd ging”, bekende de vrouw dat ze het nooit zover lieten komen.

Micropenis

De 27-jarige vrouw schreef op Reddit’s “Am I the A**hole?” forum: “Mijn man is niet gelovig, hij zegt alleen dat hij ‘ouderwets’ is.” De meest getatoeëerde vader van Groot-Brittannië deelt twee vragen die hij beu is om te horen Maar toen hun huwelijksnacht aanbrak, realiseerde de bruid zich dat het niet zozeer om zijn “ouderwetse” waarden ging, maar meer om de grootte van zijn mannelijkheid. De bruid beschreef hoe haar man, 32, “haar verraste met een micropenis op de huwelijksreis” en probeerde te doen “alsof er niets bijzonders aan de hand was”.

Ze zei: “Ben ik de klootzak die dit leest en boos is dat ik tot mijn huwelijksnacht heb gewacht om erachter te komen dat hij waarschijnlijk niet zo ‘ouderwets’ is als hij zegt dat hij is? Ik ga hem niet voor schut zetten en eerlijk gezegd weet ik niet eens hoe ik het onderwerp zal aansnijden (en ik ben niet op zoek naar advies). “Ik heb eerlijk gezegd gewoon gedaan alsof er niets bijzonders was en ben met hem naar de stad gegaan, maar… ik weet het niet. Ik voel me een beetje voorgelogen. Alsof er een halve waarheid… of iets opzettelijk voor me werd achtergehouden. Dit was op zijn zachtst gezegd onverwacht. En als je zover gelezen hebt, bedankt voor je tijd.”

Dilemma

Op het bericht kwamen meer dan 1.700 reacties, waarbij sommigen beweerden dat het dilemma van de vrouw meer was dan een “probleem met de grootte”. Een van hen schreef: “Hoe erg het ook is dat mensen je afwijzen, omdat je [een micropenis hebt] als je ze net ontmoet hebt, het is niet zo erg als een langdurige relatie krijgen en ze dan verliezen.” Een ander voegde eraan toe: “Dit is een serieus vertrouwensprobleem, het gaat hier niet om de grootte.

“Het is het feit dat één, hij haar niet genoeg vertrouwde om het haar te vertellen, en twee, nu kan ze er niet op vertrouwen dat hij niet oneerlijk is.” Ondertussen stelde iemand op Reddit voor dat de anonieme vrouw haar seksuele compatibiliteit met haar man zou bespreken. Zij schreven: “Het is niet per se een deal-breaker als jij en je partner niet meteen seksueel compatibel zijn, maar je moet wel weten of het iets is waar je wel of niet uit kunt komen. “Anders eindig je met een dode slaapkamer en dat kan leiden tot een ongelukkig huwelijk.”

Bron: Dailystar

python

Man wordt aangevallen door python die door zijn raam glibberde Hij probeerde zijn tanden in zijn arm te zetten’

Niet-veganistisch

Vrouw ‘draait helemaal door’ na ontdekking dat man hun zoon niet-veganistisch voedsel gaf