in

Mormoonse moeder krijgt ultimatum: moet kiezen tussen ongekleed zijn of de kerk

Beeld: YouTube @ Holly Jane

Een mormoonse moeder die maar liefst $ 37.000 per maand verdient op OnlyFans heeft een mega-ultimatum gekregen. Ze moet namelijk kiezen tussen ongekleed zijn of de kerk.

Ongekleed model

Holly Jane maakt deel uit van een religieuze groepering die alcohol, tabak, vulgair taalgebruik en seks buiten het huwelijk verbiedt. De alleenstaande moeder van drie kinderen zegt dat ze werd verklikt door een mede-kerkganger die de bisschop op de hoogte bracht van haar baan. De 39-jarige zegt dat ze beide levensstijlen goed heeft kunnen combineren. Maar ze beweert nu te zijn ‘ge-out’ door iemand van de kerk.

Holly, die bijna 55.000 volgers heeft op Instagram, heeft gezegd: “Ik ben niet verbaasd dat iemand mij heeft ge-out. “Veel leden hebben de behoefte om anderen verantwoordelijk te houden. Ik heb het gevoel dat sommige leden het leuk vinden om af te buigen. “Door de aandacht op mij te vestigen, voelt die persoon zich waarschijnlijk beter over zichzelf. Alsof zijn of haar zonden op de een of andere manier niet zo erg zijn. “Ze vertelden de bisschop over mijn OnlyFans-carrière en lieten een artikel zien waarin ik voorkwam.” Ik had niet veel tijd om me voor te bereiden op de ontmoeting met de kerk en was overrompeld. “Ik heb niet veel gezegd, maar bevestigde wel dat ik een naaktmodel ben.

Ultimatum

“Ik kreeg te horen dat ik moest kiezen tussen mijn lidmaatschap van de kerk en OnlyFans. En dat wat ik doe niet strookt met hun waarden. Ja, ik kreeg een ultimatum van de kerk. “Verder kan ik ook niet deelnemen aan het sacrament, dat is het brood en water dat gegeven wordt ter herinnering aan de beloften die bij de doop zijn gedaan.

“Daarnaast ga ik nog steeds naar de kerk en was er afgelopen zondag met mijn kinderen, maar ik word buitengesloten. Na de dienst kwam er niemand naar me toe, wat erg ongebruikelijk is.” Ondanks de ongemakkelijkheid in de kerk, is Holly meer dan blij om door te gaan met haar huidige levensstijl. Ze voegde eraan toe: “Ik ga gewoon door met mijn leven en ga wekelijks naar de kerk. “Ik ga ermee om en neem de tegenreactie zoals die komt. “Mijn kinderen hebben er geen last van, omdat ik ze afscherm van gesprekken met volwassenen. “Ik bedoel, ik gedraag me normaal in de kerk.” Holly’s man, Stephen, overleed helaas in 2017 op 31-jarige leeftijd. Vervolgens koos de voormalige recruiter er afgelopen augustus voor om van carrièrepad te veranderen. Holly gelooft dat Stephen haar beslissing zou hebben gesteund. Ze zei: “Stephen wist altijd van deze sexy kant van mij. Ik denk dat hij me zou hebben gesteund.”

Bron: Unilad
Beeld: YouTube @ The Nick Egan Times

Café onder vuur: laat klanten betalen om het toilet te gebruiken

Vader schiet ex-vriend van zijn dochter: lacht tijdens politieverhoor