in

Model onthult: “mannen zijn te verlegen om mij te vertellen dat ze zich tot aangetrokken voelen”

model
Beeld: Instagram @theoliviajaide

Dit model is zich ervan bewust dat ze niet voldoet aan de conventionele schoonheidsnormen, maar desondanks verbergt ze haar lichaam niet en beseft ze dat mensen haar mooi vinden. Ze beweert zelfs dat mannen te verlegen zijn om toe te geven dat ze zich tot haar aangetrokken voelen.

Carriere als model

Olivia Jaide is een voormalige psychologiestudente van 31 jaar oud die ervoor heeft gekozen om een carrière als curvy model na te streven. Haar doel is om nog meer gewicht aan te komen, omdat ze ervan overtuigd is dat mannen zich aangetrokken voelen tot vollere vrouwen. Ze heeft een grote schare fans die graag zien hoe ze grote hoeveelheden voedsel eet. Ze gelooft dat dit komt doordat vrouwen met overgewicht zeer aantrekkelijk zijn, ook al geven veel mannen dat niet graag toe.

“Ik heb mensen ontmoet”, legt de vrouw uit, “tijdens mijn ontmoetingen die hun aantrekkingskracht op stevige vrouwen willen verbergen. Hoewel ik in de loop der tijd heb gemerkt dat deze trend afneemt. Ik ben volwassen geworden en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik verwacht duidelijk te worden erkend en opgenomen in de sociale dynamiek van een partner. Het is niet eerlijk dat degenen die in een bepaald ideaalbeeld passen zonder schaamte worden getoond.

Er zijn meer mensen die van vollere vrouwen houden, maar ze hebben geleerd om dit niet openlijk te uiten. Ik dacht dat er iets mis met me was, maar de waarheid is dat de samenleving stereotypen creëert en daardoor degenen die niet aan deze standaarden voldoen, marginaliseert. Het is heel gebruikelijk dat een man uitgaat met een vrouw die voldoet aan de sociale normen van gewicht. Maar uiteindelijk de voorkeur geeft aan een vrouw met een maatje meer.”

Bron:Curioctopus

dashboard

Auto vliegt in brand nadat man zijn zonnebril op het dashboard achterlaat

zelfmoordmissie

Man die 87.000 $ betaalde om in onderzeeër naar Titanic te reizen noemt het een ‘zelfmoordmissie’